ΑρχικήDaily NewsΗ απραγματοποίητη επιθυμία του Μιλόγεβιτς

Η απραγματοποίητη επιθυμία του Μιλόγεβιτς


Για άλλο ένα ματς ο Μιλόγεβιτς θα υποχρεωθεί να αλλάξει την άμυνά του. Ο Σέρβος προπονητής σε κάθε ευκαιρία τονίζει ότι προσπαθεί να σταθεροποιήσει την άμυνά του, όμως οι τραυματισμοί, η αδυναμία κάποιων παικτών, αλλά και οι κάρτες πλέον δεν του το επιτρέπουν.
Η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Ρομαρίκ στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν η τέταρτη και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Εθνικό Άχνας. Ο Ιβοριανός αντέδρασε σ’ ένα δυνατό και επικίνδυνο μαρκάρισμα του αντιπάλου του και το πλήρωσε και μαζί η ομάδα του, αφού θα τον στερηθεί στο προσεχές παιχνίδι.
Ο Μιλόγεβιτς δεν λέει να πετύχει αυτό που επιθυμεί από την αρχή, να έχει δηλαδή σταθερή τετράδα στην άμυνα. Είναι σημαντικό στοιχείο να υπάρξει ομοιογένεια και μόνο όταν παίζουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.
Από τη στιγμή που ο Λομπζιανίντζε θα είναι και πάλι εκτός, ο Ράμος αναμένεται να διατηρηθεί στο δεξί άκρο, ενώ αποτελεί ερωτηματικό ποιος θα αποτελέσει το δίδυμο με τον Ρούνιε. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο αντικαταστάτης του Ρομαρίκ θα είναι ο Γκουλόν. Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.
Παρόλο που στην ομάδα είναι και ο Καντούτσης, φαίνεται να μην υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Δεν εξηγείται αλλιώς, από τη στιγμή που δεν παίρνει φανέλα βασικού.
Αυτή, η υποχρεωτική αλλαγή, ίσως να είναι και η μοναδική ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό, το Σάββατο στο ΓΣΠ, παρόλο που μέχρι το Σάββατο υπάρχει χρόνος για να καταλήξει στο αρχικό σχήμα ο Σέρβος προπονητής.

Bet on Alfa
Autoremarketing