ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒλαντιμίρ Γιάγκοβιτς: "Πρόκληση ο τίτλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ"

Βλαντιμίρ Γιάγκοβιτς: “Πρόκληση ο τίτλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του παραχώρησε ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας μας και βοηθός του Μιλόγεβιτς, Βλάντιμιρ Γιάγκοβιτς λέγοντας αρκετά σημαντικά στοιχεία για την ομάδα μας.

Bet on Alfa

Ανέφερε πως δεν είναι κακό το ξεκίνημα του στα τέσσερα παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο, όμως ως σύλλογος με τα περισσότερα τρόπαια στην Κύπρο στόχος είναι και θα είναι η νίκη σε κάθε αγώνα “ Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε έτσι ώστε να παλέψουμε για τον τίτλο…”

Είπε ακόμη πως το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό από κάθε άλλη χρονιά, με πολλούς διεκδικητές του τίτλου. Κάθε παιχνίδι είναι και ένα μικρό ντέρμπι.

“Δεν είναι εύκολο για την Ομόνοια να επιστρέψει στην κορυφή. Από την άλλη, όμως, δεχόμαστε την πρόκληση και δουλεύουμε καθημερινά σε θέματα-κλειδιά”

Μίλησε με τα καλύτερα για τις εγκαταστάσεις στο Πούλλος καθώς και για την εμπειρία από πλευράς παικτών κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά για Κιρμ και Ρούνιε.

Για τον κόσμο, ανέφερε πως χαρακτηρίζεται από πάθος, πίστη και πως διψά για τρόπαια. “Θα κάνουμε ότι μπορούμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε να έχουμε ακόμη περισσότερο κόσμο δίπλα μας”.

Τέλος για τις μεταγραφές ανέφερε πως όλα εξαρτώνται από τις αποχωρήσεις και πως σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.

Autoremarketing

Bet on Alfa