ΑρχικήDaily NewsΗ δεύτερη ευκαιρία της και το ΓΣΠ

Η δεύτερη ευκαιρία της και το ΓΣΠ

Πριν τρεις αγωνιστικές γινόταν λόγος για «την ευκαιρία της Ομόνοιας», βάσεις προγράμματος για να καλύψει μέρος της διαφοράς από τις ομάδες που προπορεύονται. Η Ομόνοια είχε βατό πρόγραμμα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που είχαν να δώσουν μεταξύ τους παιχνίδια.
Κι όμως, η Ομόνοια κλότσησε αυτή την ευκαιρία και αντί να μειώσει τη διαφορά αυτή αυξήθηκε. Έμεινε στην ισοπαλία με το Παραλίμνι στο ΓΣΠ, έχασε από την ΑΕΛ στο Τσίρειο και κέρδισε μόνο τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» στο πιο δύσκολο παιχνίδι, σύμφωνα με την βαθμολογική θέση των ομάδων.
Η βαθμολογική συγκομιδή δεν ήταν η αναμενόμενη. Ωστόσο, η Ομόνοια έχει μια δεύτερη ευκαιρία στα δυο ματς που ακολουθούν να πάρει το απόλυτο των βαθμών και να μειώσει τη διαφορά. Υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ το Σάββατο και ακολούθως την Τρίτη θα παίξει με τη Δόξα στο Μακάρειο. Δυο ματς στη Λευκωσία με ομάδες που της. έχει και με τη στήριξη του κόσμου της είναι σε θέση να πάρει δυο νίκες.
Είναι καιρός να αρχίσει να εκμεταλλεύεται την έδρα της και απέναντι στον Εθνικό, ομάδα που την υποχρέωσε σε ήττα στον Α’ Γύρο, να απαντήσει με νικηφόρο αποτέλεσμα. Παράλληλα, η Δόξα της στέρησε δυο βαθμούς με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα στο ΓΣΠ και θα πρέπει και αυτή να πάρει απάντηση με «διπλό».
Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας να πετύχουν το απόλυτο των βαθμών και να κλείσουν το 2015 με δυο σερί νίκες. Οι γιορτές θα είναι πιο ήρεμες και χαλαρές και ακολούθως η ομάδα μας θα σκεφτεί με αποφασιστικότητα το ντέρμπι με την Ανόρθωση, με το «καλημέρα» στο 2016.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa