ΑρχικήDaily NewsΔεξιός μπακ, η τέταρτη κίνηση

Δεξιός μπακ, η τέταρτη κίνηση

Από τη στιγμή που ο Ιβάν Ρούνιε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει στην Ομόνοια και είναι διαδικαστικό το θέμα για να ανακοινωθεί η επέκταση τη συνεργασίας των δυο πλευρών, ο Μιλόγεβιτς ψάχνει για ένα κεντρικό αμυντικό. Την ίδια ώρα θα επιδιώξει την προσθήκη ανασταλτικού μέσου αλλά και επιθετικού, παρόλο που όπως ανέφερε στην επιτροπή προγραμματισμού δεν «καίγεται» και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για τον εκλεκτό στην γραμμή κρούσης.
Ο Σέρβος τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να εξαντλήσει και τις τέσσερις μετεγγραφές που δικαιούται η Ομόνοια την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η τέταρτη κίνηση, λοιπόν, θα αφορά στο δεξί άκρο της άμυνας.
Θέλει άλλη μια επιλογή στη συγκεκριμένη θέση και δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το πειθαρχικό παράπτωμα του Λομπζιανίντζε και την τιμωρία του. Ο Μιλόγεβιτς θεωρεί πως θα είναι καλό να έχει άλλη μια λύση και ήδη άρχισε το ψάξιμο και για δεξιό μπακ.
Το σίγουρο είναι πως, ο προπονητής δεν βιάζεται να κάνει τις επιλογές του αφού θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν. Όχι μόνο για την ποδοσφαιρική τους αξία αλλά και τον χαρακτήρα τους.
Παράλληλα επιδίωξή του είναι να εντάξει στο ρόστερ παίκτες που τους γνωρίζει ή να αγωνίζονται ή να αγωνίστηκαν στο παρελθόν στο κυπριακό πρωτάθλημα. Να είναι δηλαδή γνώριμοι.
Υπομονή, λοιπόν, για τις κινήσεις ενίσχυσης την ώρα που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα δουν την πόρτα της εξόδου. Άλλωστε, επιβάλλεται να γίνει για να μπορέσουν να εγγραφούν οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa