ΑρχικήDaily NewsΗ χαλασμένη "ζυαρκά"... αλλά

Η χαλασμένη “ζυαρκά”… αλλά

Επειδή γίνεται μεγάλη συζήτηση για την ορθότητα της τιμωρίας του Ζίγκι Μπατιμπαγκά από τον κ. Βρυωνίδη (Αθλητικό Δικαστή), οφείλουμε να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους και δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλο μας ή να πάμε με το ρεύμα.

Bet on Alfa

Χωρίς αμφιβολία η χειρονομία Ντε Βινσέντι, δεν συγκρίνεται με το stupid του Ζίγκι Μπατιμπαγκά. Είναι πολύ διαφορετικό να διαμαρτύρεσαι με τον πιο αισχρό τρόπο σεξουαλικού υπονοούμενου, και πολύ διαφορετικό πάνω στην ένταση του αγώνα να πεις ένα stupid. Σε κάθε περίπτωση όμως εμείς διαφωνούμε και κατηγορούμε και τις δύο ενέργειες.

ΟΜΩΣ, βρισιές όπως αυτή του Ζίγκι βλέπουμε, κυρίως τηλεοπτικά, σχεδόν σε κάθε αγώνα. Πολλές φορές είναι και πολύ πιο χυδαίες. Δεν είδαμε όμως καμία τιμωρία ΠΟΤΕ. Εδώ είναι που θεωρούμε και την αδικία εις βάρος της ομάδας μας. Δικαιούμαστε να πιστεύουμε πως ο Ζίγκι Μπατιμπαγκά τιμωρήθηκε λόγω της χρονικής στιγμής που υπέπεσε σε αυτό το παράπτωμα (ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την χειρονομία Ντε Βινσέντι). Πιστεύουμε πως με το παραμικρό, είναι έτοιμοι να πέσουν σαν τα κοράκια πάνω στην ομάδα μας και να την κατασπαράξουν. Δικαιούμαστε επίσης να έχουμε παράπονο και με την “τιμή” της τιμωρίας. Δεν μπορείς κ.Βρωυνίδη να εξισώνεις στην τιμωρία δύο εντελώς διαφορετικά παραπτώματα. Νιώθουμε ότι στην “ζυγαριά” σας υπάρχει και πολλής αντιΟΜΟΝΟΙΑτισμός! Γνωρίζοντας αυτό το δεδομένο οι ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας μας θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί.

Κλείνοντας θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα πως καταδικάζουμε τις όποιες προσβλητικές συμπεριφορές από όπου και να προέρχονται και ιδιαίτερα στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που το παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον πλανήτη, όλων των ηλικιών. Ο κάθε αγώνας πρέπει να είναι πρότυπο ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Autoremarketing

Bet on Alfa