ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣπουδαία εμφάνιση, πολλές ευκαιρίες και άδικο 1-1 για την...

Σπουδαία εμφάνιση, πολλές ευκαιρίες και άδικο 1-1 για την ομάδα φούτσαλ

Πιστή στην υπόσχεση για μία μεγάλη εμφάνιση ήταν η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία κυριάρχησε στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και έτσι έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο.

Bet on Alfa
Οι «πράσινοι», που είχαν δύο δοκάρια έναντι ενός του αντιπάλου, με το ισόπαλο αποτέλεσμα διατηρήθηκαν πέντε βαθμούς πίσω από τον ΑΠΟΕΛ και την πρώτη θέση, εκεί όπου βρίσκεται και η Ανόρθωση. Η ομάδα μας αύξησε το αήττητό της στο πρωτάθλημα στους εννέα αγώνες, έχοντας να επιδείξει στο διάστημα αυτό έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε σε άλλο ένα παιχνίδι ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία όσο αφορά την αγωνιστική της παρουσία και πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο κόσμος που βρέθηκε στο στάδιο «Ελευθερία» χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές μας, δείχνοντάς τους την πίστη και την αισιοδοξία του.
Δεν μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο παιχνίδι η ομάδα μας, καθώς είδε τους φιλοξενούμενους να φτιάχνουν την πρώτη καλή φάση και ακολούθως να κάνουν το 0-1 στο 6’. Οι «πράσινοι» αντέδρασαν με αυτοπεποίθηση στην ψυχρολουσία, έλεγξαν πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και άρχισαν να δίνονται ιδιαίτερα δημιουργικοί, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μάρκου Ιωάννου στο 9’.
Ο αντίπαλος προσπάθησε να σταματήσει την επιθετικότητα της ομάδας μας και σε μία αντεπίθεση είχε δοκάρι, στο 14’, ωστόσο στη συνέχεια παρακολουθήσαμε ένα επιθετικό κρεσέντο από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Σέζαρ στο 16΄ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες και στο 17’ ο Ανδρέου αστόχησε σε τετ-α-τετ, φάσεις που ήταν και οι τελευταίες αξιόλογες μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Το ξεκίνημα του δευτέρου μισού της αναμέτρησης έφερε την απόδοση δικαιοσύνης για την ομάδα μας, που είδε την υπεροχή της να μετουσιώνεται σε γκολ στο 21’, μετά από ένα κεραυνό του Πίντο. Ένα λεπτό αργότερα ο Ανδρέου έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή, στο 24’ ο ΑΠΟΕΛ έχασε αξιόλογη ευκαιρία, για να έρθει το 25’ στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε το δεύτερο της δοκάρι στο παιχνίδι με τον Πίντο.
Η συνέχεια ήταν συγκλονιστική. Στο 26’ και στο 29’ η ομάδα μας έχασε καλές ευκαιρίες, ενώ στο 30’ ο Σκαμπύλης φώναξε παρών, αποκρούοντας σουτ αντίπαλου. Στο 32’ οι «πράσινοι» έφτιαξαν άλλες δύο φάσεις, με την επόμενη να έρχεται στο 37’ από τον Ντιέγκο που σούταρε άουτ, ενώ ο ΑΠΟΕΛ είχε τη δική του καλή στιγμή στο 38’. Στο ίδιο λεπτό κανείς από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πίστευε τι ευκαιρία πήγε χαμένη, όταν ο τερματοφύλακας απέκρουσε εξ επαφής σουτ του Ντιέγκο.
Τα τελευταία στάδια του αγώνα ήταν ακατάλληλα για καρδιακούς. Η ομάδα μας έπαιζε με flying goalkeeper και είδε τον Σκαμπύλη να φτάνει κοντά στο γκολ, όταν στο 39’ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ να νιώθει αδικία για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς έφτιαξε αρκετές και σπουδαίες ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να την οδηγήσουν στη νίκη.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa