ΑρχικήDaily NewsΈστειλε μήνυμα στον Γκουλόν

Έστειλε μήνυμα στον Γκουλόν

Η μη χρησιμοποίηση του Ερόλντ Γκουλόν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ η ομάδα είχε ανάγκη από στόπερ (εκεί που αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Μαργκάσα), φανερώνει τις προθέσεις του Μιλόγεβιτς.
Είναι ξεκάθαρο πως θέλησε να στείλει το μήνυμα, τόσο στον Γάλλο μεσοαμυντικό, όσο και σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο Σέρβος δεν καταλαβαίνει από ονόματα και τι επικρατούσε προηγουμένως. Το έκανε ξεκάθαρο πως θα παίζουν αυτοί που στις προπονήσεις δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Bet on Alfa

Τώρα, αν η απόφαση του προπονητή να μην δώσει ούτε λεπτό στον Γκουλόν στα δυο τελευταία ματς, θα φέρει εξελίξεις και έξοδο του Γάλλου από το ρόστερ της ομάδας μας, είναι κάτι που θα δείξει ο χρόνος. Ο Μιλόγεβιτς δεν είναι ευχαριστημένος από τον ποδοσφαιριστή και θέλησε να του το δείξει έμπρακτα. Ούτε για ζέσταμα δεν τον σήκωσε από τον πάγκο…
Πάντως, το προσεχές διάστημα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το σκηνικό με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, ώστε να μπορέσει η Ομόνοια με το «καλημέρα» στο 2016 να εγγράψει στο ρόστερ αυτούς που θα αποκτηθούν.
Ήδη ο Μεντί, ως γνωστόν, θα συνεχίσει στον Λεβαδειακό, ενώ αν θα εξαντλήσει και τις τέσσερις μετεγγραφές θα πρέπει να αποχωρήσουν ακόμη τρεις.
Η απόφαση ανήκει στον Μιλόγεβιτς και αυτός με τη σειρά του θα ενημερώσει τη διοίκηση, ώστε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και να εκδοθεί το διαζύγιο με τους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στην Ομόνοια.

Από το ματς με τη Δόξα θα απουσιάσει ο Ράμος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, όμως θα επανέλθουν οι Λομπζιανίντζε και Ρομαρίκ. Δυο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να δώσουν ισορροπία στην άμυνα. Τώρα αν ο Γεωργιανός θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τον προπονητή της ομάδας, είναι κάτι που θα μάθουμε την προσεχή Τριτή… Γιατί με το κενό που υπάρχει στο δεξί άκρο της άμυνας, αν ο Γεωργιανός δεν πάρει φανέλα βασικού, μάλλον μετρά μέρες στο Ηλίας Πούλλος.

Autoremarketing

Bet on Alfa