ΑρχικήDaily NewsΑν βρει τον τρόπο να τα «καθαρίζει», θα ελπίζει

Αν βρει τον τρόπο να τα «καθαρίζει», θα ελπίζει

Μεγάλη εμφάνιση δεν έπιασε χθες η Ομόνοια, όμως ήταν ανώτερη από τον αντίπαλό της σ’ όλο το 90λεπτο και δίκαια έφθασε στη νίκη, την έβδομη στο πρωτάθλημα.
Παράλληλα, διατήρησε το αήττητο στο ΓΣΠ (3 νίκες, 5 ισοπαλίες), «κόλλησε» δεύτερη νίκη και διατήρηση έστω την απόσταση από την κορυφή. Αν θα μειωθεί η διαφορά από τον Απόλλωνα (είναι στο +1) ή από την Ανόρθωση (είναι στο +7) θα το γνωρίζουμε απόψε.
Η Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο ήταν ουσιαστική, αποτελεσματική και με το 2-0 έθεσε στέρεες βάσεις για τη νίκη. Είχε άλλη μια κλασσική ευκαιρία για το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και μείωσε ο Εθνικός από ένα λάθος, δεν απείλησε σε καμιά περίπτωση. Αντιθέτως, ήταν η Ομόνοια που είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς. Κι όμως, δεν τις αξιοποίησε και έμεινε το εύθραυστο 2-1 μέχρι το τέλος.
Ναι, η Ομόνοια δεν ανησύχησε, όμως για άλλο ένα ματς είχε τις ευκαιρίες, λίγες αλλά ξεκάθαρες, να πάρει μια άνετη νίκη, Και πάλι όμως δεν το έπραξε. Εφόσον η ομάδα μας γίνει πιο παραγωγική τότε θα είναι σε θέση να «καθαρίζει» παιχνίδια και να ελπίζει σ’ ένα καλύτερο αύριο. Μόνο έτσι θα είναι εκεί, διεκδικητική, ανταγωνιστική και να έχει απαιτήσεις.
Για άλλο ένα ματς ο Ασίς ήταν ο ιθύνων νους της ομάδας, ενώ είχε για σκόρερ τους συνήθεις ύποπτους, Σκέμπρι και Σέρινταν.
Πλέον, η προσοχή επικεντρώνεται στο ματς της Τρίτη με τη Δόξα στο Μακάρειο. Ο στόχος είναι ένας, νίκη για να εκμεταλλευτούμε τις απώλειες που θα προκύψουν στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ και ενδεχομένως για τον Απόλλωνα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.
Μόνο έτσι η Ομόνοια θα κάνει ευχάριστες γιορτές, σε κλίμα ηρεμίας και να μπεις το 2016 με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και να συνεχίσει την αντεπίθεσή της.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa