ΑρχικήDaily NewsΠοια θέση παίζεται αύριο (quiz);

Ποια θέση παίζεται αύριο (quiz);

Μετά την τιμωρία του για απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, ο Ρομαρίκ επιστρέφει ξανά στην αγωνιστική δράση και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει πίσω θέση στα στόπερ δίπλα από το Ρούνιε.

Bet on Alfa

Στο ματς με τον Εθνικό ο προπονητής μας, αιφνιδίασε του πάντες με την χρήση του Μαργκάσα ως στόπερ στην θέση του τιμωρημένου Ρομαρίκ. Μπορούμε να πούμε πως δεν ήταν και κακή η επιλογή του καθώς ο Εθνικός δεν μας απείλησε σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα και η αμυντική μας γραμμή δούλεψε, υπό τις περιστάσεις, καλά.

Για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Δόξα ο προπονητής καλείται να βρει λύση σε ακόμη ένα γρίφο. Ο Ράμος συμπλήρωσε και αυτός απαγορευτικό αριθμό καρτών και ως εκ τούτου δεν μπορεί να είναι στα πλάνα του Μιλόγεβιτς για το δεξί άκρο της άμυνας. Το θέμα είναι πως αυτή η θέση υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν δίλημμα καθώς είναι η φυσική του Ούτσα Λομπιανίτσε. Όμως ο Ούτσα δεν αγωνίζεται τους τελευταίους δύο αγώνες της ομάδας λόγω τιμωρίας που του επέβαλε η διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα. Είναι ερωτηματικό κατά πόσο ο προπονητής μας θέλει τον Ούτσα στο αρχικό σχήμα. Η πιθανή μη χρήση του Ούτσα μας οδηγεί σε συνειρμούς ότι μπορεί μετά από μεγάλο διάστημα να χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα και ο νεαρός Μάριος Δημητρίου. 

Αναμένουμε να δούμε αύριο ποιος θα είναι ο εκλεκτός του Μιλόγεβιτς ως δεξής μπακ.

Autoremarketing

Bet on Alfa