ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜιλόγεβιτς: "Νίκη... με ψυχολογικά"

Μιλόγεβιτς: “Νίκη… με ψυχολογικά”

Στις δηλώσεις του με το πέρας του αγώνα ο προπονητής μας ανέφερε πως κρατάμε μόνο τη νίκη. κάναμε μία κακή εμφάνιση, η Δόξα μας πίεσε αρκετά και πως πρέπει να βρούμε λύσεις.

Bet on Alfa

Αναλυτικά ανέφερε:

«Μόνο την νίκη μπορούμε να κρατήσουμε, κάτι που θέλαμε πολύ. Για την ποιότητα του παιχνιδιού δεν μπορώ να πω κάτι. Σίγουρα κρίνετε και εσείς.  Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Το θέλαμε πάρα πολύ , παίξαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο, την περασμένη αγωνιστική στην έδρα μας κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Προσπαθήσαμε μέσα σε δύο μέρες να έχουμε λίγη φρεσκάδα, που δεν είχαμε καθόλου τελικά και αυτό ήταν βασικό. Δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε 2-3 πάσες, ήμασταν συνέχεια στην άμυνα. Μας πίεσε πολύ η Δόξα.

Δεν μπορώ να πω πως είχε κλασικές ευκαιρίες, είχε όμως ένα σουτ με δοκάρι και μπορούσε να βάλει γκολ, να μας δυσκολέψει τη ζωή. H ομάδα ψυχολογικά είναι κουρασμένη. Περιμένουμε πως και πως τη διακοπή, είναι κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά οι παίκτες. Το μυαλό τους είναι να πάνε στο να ηρεμίσουν και είναι φυσιολογικό. Προσπαθήσαμε να τους το αποβάλουμε από το μυαλό. Τέλος καλό όλα καλά αφού κερδίσαμε αν και η Δόξα άξιζε κάτι παραπάνω».

«Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά αφού προσπαθούν, απουσιάζουν και κάποια παιδιά. Είναι κάποιες κινήσεις που θέλουμε να κάνουμε . Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα δουλέψουμε. Από τη μια μέρα στην άλλη δεν αλλάζουν πολλά. Ελπίζω πως θα έρθουν καλύτερες εμφανίσεις. Για πέμπτο σερί ματς αλλάζουμε την εντεκάδα και ειδικά την άμυνα. Έπαιξε και ο Μάριος πρώτη φορά και χάρηκα που πήγε πολύ καλά. Φοβοόμουν να τον χρησιμοποιήσω. Συνέχεια έχουμε τραυματισμούς και απουσίες. Ψαχνόμαστε συνεχώς για να βγάλουμε τη καλύτερη εντεκάδα. Δεν είμαστε η ομάδα που είδαμε σήμερα αλλά όταν κάποιοι κρύβονται είναι φανερό πως δεν έχουν δυνάμεις. Πολλές ομάδες χάνουν πριν τα Χριστούγεννα. Δεν παίξαμε, συμφωνώ μαζί σας απολύτως, αλλά κερδίσαμε. Με την επιστροφή πρέπει να βρούμε λύσεις».

«Ακριβώς όπως τo είπατε. Με την ερώτηση απαντήσατε κιόλας. Τα είχαμε μιλήσει κιόλας. Πρέπει να κάνουμε άλλη εντεκάδα πάλι, δεν έχουμε σταθερότητα. Έχουμε κάποια διαστήματα καλού ποδοσφαίρου, όχι μεγάλα και όχι εκπληκτικά πράγματα, αλλά άλλα διάστημα βλέπουμε ανάποδα πράγματα. Σήμερα δεν κάναμε τίποτα από ότι δουλέψαμε. Παίρνουμε κίτρινες για διαμαρτυρίες, που μπορούμε να αποφύγουμε. Είναι ζωντανό το παιχνίδι, αλλά πρέπει και να πειθαρχούμε να έχουμε σωστή ψυχολογία».

«Καθημερινά κάνουμε επαφές ακόμα και σήμερα. Εδώ παίζονται πολλά, δεν λέω κάτι καινούριο. Είναι γεγονός πως υπάρχουν παίκτες που προτάθηκαν και όταν ήρθαμε να συζητήσουμε δεν μπορούν να έρθουν ή έχουν συμβόλαια. Προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες διαφοράς. Να μας δώσουν κάτι καλύτερο. Είχαμε συζητήσεις με παίκτες που μας ενδιέφεραν, τελικά ή δεν είναι ελεύθεροι ή κάτι άλλο, παίζονται πολλά.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa