ΑρχικήDaily NewsΝα κλείσει ιδανικά την χρονιά...

Να κλείσει ιδανικά την χρονιά…

Η στιγμή του απολογισμού δεν έχει φτάσει ακόμα… Προέχει το τρίποντο απέναντι στην Δόξα στο σημερινό παιχνίδι του Μακαρείου. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξηλωθεί κυριολεκτικά μετά την αποχώρηση Φερναντέζ, Γκαράι και Λόπο και τον τραυματισμό Νέγκρι, η ομάδα μας επιβάλλεται να πάρει το τρίποντο.

Bet on Alfa

Προσοχή! Έχουμε τονίσει αρκετές φορές (με τελευταία στο πρόσφατο παιχνίδι με το Παραλίμνι), ότι στο ποδόσφαιρο, οι απουσίες και οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών δεν προδικάζουν αποτελέσματα. Αλλά τονίζουμε εμφαντικά ότι από την ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτάται το σημερινό αποτέλεσμα…

Το σκηνικό δεν θα είναι διαφορετικό από αυτό που είδαμε πριν τρεις μέρες στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Όπου με μια μέτρια εμφάνιση, πήραμε τρεις βαθμούς, χωρίς να μας απειλείσει ο αντίπαλος. Όμως καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι αγχωτικό, με το γελοίο γκολ που δεχτήκαμε.

Τι ψάχνουμε σήμερα; Γρήγορο γκολ. Εκμετάλλευση ευκαιριών. Αποφυγή γελοίων λαθών. 

Οι καιρικές συνθήκες δεν θα μας δυσκολέψουν, ούτε θα αποτελέσουν δικαιολογία στο σημερινό παιχνίδι.

Τώρα, υπάρχει ένα ερωτηματικό, για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Ο Μιλόγιεβιτς θα πάρει την απόφαση του… Ουσιαστικά δεν προβλέπονται πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, πέραν από την αντικατάσταση του (τιμωρημένου) Ράμος.

Ζητούμενο η νίκη λοιπόν. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, αλλά για να έρθει το τρίποντο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Η τρίτη συνεχόμενη νίκη είναι απαραίτητη…

 

Autoremarketing

Bet on Alfa