ΑρχικήDaily NewsΤέσσερις μεταγραφές...για ενίσχυση

Τέσσερις μεταγραφές…για ενίσχυση

Σε ψεσινή του συνέντευξη ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δώρος Σεραφείμ αποκάλυψε πως η ομάδα θα εξαντλήσει το περιθώριο των τεσσάρων μεταγραφών που δικαιούται για την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

Bet on Alfa

Ανέφερε πως το ψάξιμο επικεντρώνεται σε τρεις θέσεις. Αυτή του δεξιού μπακ και αυτές των δύο κεντρικών αμυντικών. Για την τέταρτη μεταγραφή άφησε ανοικτό το ζήτημα και αυτό φαίνεται να συμφωνεί με την δήλωση που έκανε  παλαιότερα ο προπονητής μας ότι δεν είναι σε πρώτη προτεραιότητα η θέση του σέντερ φορ αφού είναι πολύ μεγαλύτερο το πρόβλημα στην αμυντική γραμμή.

Το γράψαμε και εχτές πως μετά και από την σημερινή μη χρήση του Ούτσα Λομπιανίτσε στον αγώνα κόντρα στην Δόξα ως παράταση της τιμωρίας του, θεωρούμε πως ο ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν. Η δήλωση του Προέδρου ψες στην Θύρα Σίγμα για ψάξιμο δεξιού μπακ νομίζω πως είναι ακόμη ένα στοιχείο που ενισχύει την πιο πάνω αναφορά μας.

Το τεχνικό επιτελείο ψάχνει για παίκτες έτοιμους – ενδεκαδάτους στις θέσεις κλειδιά. Τείνουμε να συμφωνήσουμε με μία ψεσινή δήλωση του Δώρου Σεραφείμ πως αν πετύχουν οι μεταγραφές Ιανουαρίου τότε θα έχουμε μία πολύ καλή ομάδα να χτυπούμε όλα τα παιχνίδια…

Autoremarketing

Bet on Alfa