ΑρχικήDaily NewsΔεν ευνοούμασταν ΠΟΤΕ ούτε και θέλουμε

Δεν ευνοούμασταν ΠΟΤΕ ούτε και θέλουμε

Το ποια ομάδα αδικήθηκε περισσότερο από τις διαιτησίες και λόγω αυτών έχασε τίτλους το γνωρίζουν και οι πέτρες. Αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Και επειδή ο Ομονοιάτης έχει νιώσει στο πετσί του την αδικία από τους κυρίους με τα μαύρα δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα. Από ανθρώπους που έφτιαξαν ολόκληρη ιστορία μέσα από αδικίες εις βάρος άλλων, μέσα από αποφάσεις σε κλειστές αίθουσες, μέσα από στημένα παιχνίδια και από πολλά άλλα. Ε όχι κύριοι από εσάς δεν δεχόμαστε λέξη.

Bet on Alfa

Μόνο οι Ομονοιάτες μπορούσαν να “διχαστούν” για σφύριγμα διαιτητή. Γιατί μόνο αυτοί μπορούν να μπουν στην θέση κάποιου ο οποίος αδικείται. Και ναι χθες το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει αφού η μπάλα είχε περάσει καθαρότατα έξω. Όμως η διαφορά μας είναι μια και πολύ απλή, η ΟΜΟΝΟΙΑ τέτοια σφυρίγματα παίρνει μια φορά καθέ….. δεν θυμόμαστε πόσο και σίγουρα δεν είναι σκόπιμα, αφού χθες μπορεί να πήρε γκολ που δεν εδικαιούτο όμως έχασε 3 παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες και δεν άξιζαν να πάρουν.

Υ.Γ 1: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Υ.Γ 2: Αδέρφια Ομονοιάτες μην “διχαζόμαστε” και γι’αυτό. Δεν μας το δώσανε γιατί μας αγάπησαν ξαφνικά αλλά γιατί είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

By DIMITROV

Autoremarketing

Bet on Alfa