ΑρχικήDaily NewsΔηλώσεις Σεραφείμ στην Sporday για τρέχουσα επικαιρότητα

Δηλώσεις Σεραφείμ στην Sporday για τρέχουσα επικαιρότητα

Μπορεί για ακόμη μια φορά φέτος η Ομόνοια να προβλημάτισε με την απόδοση της, έστω και αν κέρδισε την Δόξα, αλλά ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού», ο Δώρος Σεραφείμ, μιλώντας στηνSPORTDAY εξέφρασε την αισιοδοξία του για μια καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Αποκαλύπτει επίσης ποιο είναι το… κλειδί, για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί βελτιωμένη στη συνέχεια και πως θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, τόσο όσον αφορά τις προσθήκες, όσο και για τις αφαιρέσεις…

Bet on Alfa

-Κύριε Σεραφείμ, κερδίσατε την Δόξα, στο τελευταίο παιγνίδι πρωταθλήματος, αλλά η ομάδα δεν ικανοποίησε. Πως περιμένετε τη συνέχεια;

«Είμαι άνθρωπος αισιόδοξος και με αυτό τον τρόπο, αισιόδοξα βλέπουμε τη συνέχεια. Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ομάδα, πιστεύουμε ότι θα πάει καλύτερα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και κανένας δεν θα μπορεί να μας υποτιμήσει. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και στην δουλειά που γίνεται».
-Προβληματίζουν όμως τα συνεχή σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της Ομόνοιας…
«Ναι, μας λείπει η σταθερότητα, αλλά κάποια πράγματα θα βελτιωθούν μέσω των μεταγραφών».

-Τι θα πρέπει να γίνει δηλαδή στην ομάδα, για να μπορέσει να πάει καλύτερα;
«Χρειάζεται να γίνει ενίσχυση. Μέσω της σωστής και ποιοτικής ενίσχυσης θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε την αγωνιστική εικόνα, να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση για να μπορέσει να βελτιωθεί περαιτέρω, γιατί είναι φανερό ότι υπάρχουν κάποια κενά».
-Που επικεντρώνονται οι προσπάθειες σας για ενίσχυση;
«Προτεραιότητα μας είναι η ενίσχυση στην άμυνα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εστιάζονται στην αμυντική γραμμή και στο κέντρο και εκεί κρίνει ο προπονητής ότι χρειαζόμαστε πρώτιστα ενίσχυση. Η προσπάθεια είναι για να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός και ένας δεξιός μπακ, όπως και ένας παίκτης στο κέντρο»
-Δεν θα γίνει κίνηση για επιθετικό;

«Προέχει η βελτίωση στην άμυνα και μετά θα δούμε αν θα αποκτηθεί και επιθετικός. Σε κάθε παιγνίδι σκοράρουμε, ενώ βελτιωθήκαμε και στο κομμάτι της δημιουργίας φάσεων. Το πρόβλημα είναι στην άμυνα, όπου δεχόμαστε τέρματα τα οποία στοιχίζουν…».
-Υπάρχει κάτι το προχωρημένο;
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο. Ο προπονητής με το επιτελείο του θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για να βρουν τους ποδοσφαιριστές που χρειάζονται. Θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να βρουν ποδοσφαιριστές που θα είναι όπως τους θέλουν και θα κάνουν την διαφορά. Η αλήθεια είναι πως αυτή η μεταγραφική περίοδος είναι αρκετά δύσκολη. Θέλουμε έτοιμους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα».

-Ο Ρούνιε θα συνεχίσει τελικά;
«Ναι, ο Ρούνιε θα παραμείνει».
-Με τον Γκουλόν υπάρχει κάποιο θέμα και δεν χρησιμοποιείται;
«Δεν υπάρχει οτιδήποτε. Είναι απόφαση του προπονητή, ποιους θα χρησιμοποιεί και πως θα αγωνίζεται η ομάδα».
-Έχει αποφασίσει ο κ. Μιλόγεβιτς για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν;

«Όχι ακόμη δεν αποφάσισε. Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του… Έξαλλου χρειάζεται όλους τους ποδοσφαιριστές, ειδικά στα προσεχή παιγνίδια…».

-Μιλάτε για τον επόμενο αγώνα με την Ανόρθωση, θα έχετε πολλές απουσίες…
«Όποιοι έχουν απομείνει θα αγωνιστούν, δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε, θα πάμε να αγωνιστούμε, έντεκα αυτοί, έντεκα και εμείς».

Πληρώθηκαν4 εκ. ευρώ…

Ο Δώρος Σεραφείμ στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο οικονομικό κομμάτι και αποτέλεσμα αυτού είναι ότι πληρώθηκαν από την παρούσα διοίκηση περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ σε διακανονισμούς. «Από τις 54 περιπτώσεις που εκκρεμούσαν, έχουν τακτοποιηθεί οι πλείστες. Πάμε καλά… Μας έχουν απομείνει μόνο 10 στους οποίους οφείλονται χρήματα», ανέφερε ο πρόεδρος.
-Τον Μάιο θα γίνουν οι εκλογές; 
«Είναι καθορισμένη εκλογική συνέλευση μέσα στον Μάιο. Κάποιοι μου είπαν για να την μεταθέσουμε για Απρίλιο. Πως γίνεται, ενώ θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και ενδεχομένως η ομάδα να έχει στόχους, εμείς να ασχολούμαστε με τις εκλογές. Θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα».
-Τεχνικό διευθυντή θα προσλάβετε;
«Προέχει να βρούμε παίκτες για να ενισχύσουμε την ομάδα. Εφόσον το κανουμε αυτό θα ασχοληθούμε και με το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Ήδη μιλήσαμε και ενημερώσαμε σχετικά και τον προπονητή και είναι σύμφωνος».

Autoremarketing

Bet on Alfa