ΑρχικήDaily NewsΑυτοί θα ακολουθήσουν τον Μεντί

Αυτοί θα ακολουθήσουν τον Μεντί

Βρισκόμαστε μόλις μερικές μέρες πριν το «άνοιγμα» της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και όπως είναι λογικό το ψάξιμο από τον Μιλόγεβιτς για ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ της Ομόνοιας όλο και εντείνεται.
Παράλληλα, θα πρέπει να δείξει την πόρτα της εξόδου σε ακόμη τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές, μετά τον Μεντί, αφού υπάρχει πρόθεση να υλοποιηθούν και οι τέσσερις μετεγγραφές που δικαιούται η ομάδα μας σ’ αυτή την μετεγγραφική περίοδο.
Μάλιστα, πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο πως ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται να έχει λάβει τις αποφάσεις του και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί στους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, ο προπονητής με τις αποφάσεις τους «φωτογράφισε» τους ποδοσφαιριστές που δεν επιθυμεί να έχει στην ομάδα.
Γκουλόν, Λομπζιανίντζε και Καμπράλ φαίνεται να είναι, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν παρελθόν. Περισσότερο δεν έχει να κάνει με την αξία και τις ικανότητές τους αλλά με τη συμπεριφορά τους, όσο αφορά στους δυο πρώτους. Ο Γκουλόν δεν πήρε λεπτό συμμετοχής στα τρία τελευταία ματς, ενώ ο Λομπζιανίντζε τιμωρήθηκε για πειθαρχικό παράπτωμα και έχασε επίσης τα τρία τελευταία παιχνίδια. Ο Καμπράλ δεν αγωνίστηκε καθόλου στο πρωτάθλημα, παρά μόνο 90 λεπτά στο ματς του κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ. Στη θέση του αριστερού μπακ υπάρχουν επιλογές (Χαφέζ, Μαργκάσα) και δεν υπάρχει λόγος να πληρώνει η Ομόνοια έναν ποδοσφαιριστή που δεν αγωνίζεται.
Σύντομα, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις και στο κεφάλαιο αποχωρήσεις, ώστε να ανοίξουν θέσεις για την εγγραφή των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa