ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝΙΚΗ... που αλλάζει τον ρου της χρονιάς!

ΝΙΚΗ… που αλλάζει τον ρου της χρονιάς!

Μπορεί τα βλέμματα όλων μας να είναι στραμμένα στον τομέα ενίσχυση, όμως το Σάββατο έχουμε αγώνα! Και τι αγώνα…

Bet on Alfa

Ένα δύσκολο ντέρμπι εκτός έδρας με την Ανόρθωση. Στο “εξοχικό” όπως μας αρέσει να καλούμε το Αντώνης Παπαδόπουλος καθώς η προϊστορία των αγώνων με την Ανόρθωση είναι πανηγυρικά με το μέρος μας.

Σίγουρα αυτό το στατιστικό δεν μπορεί να φέρει την νίκη στην ομάδα μας όμως ψυχολογικά μπορεί να είναι και κίνητρο η τήρηση της παράδοσης που μας θέλει να φεύγουμε νικητές από το Παπαδόπουλος.

Το δεδομένο είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πηγαίνει αποδεκατισμένη στο ντέρμπι  χωρίς Χαφέζ, Ασίς, Μπεμπέ και Σιέρινταν. Σίγουρα θα δούμε ένα πείραμα ενδεκάδας που θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά φέτος και μάλιστα σε ντέρμπι. Η τήρηση του πλάνου του προπονητή μας δεν μπορεί από μόνη της να φέρει θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες της ομάδας μας που θα παρατακτούν το Σάββατο, πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς. Χρειάζεται πάθος, πίστη, δύναμη και ψυχολογία για να καλυφτούν οι όποιες δεδομένες αδυναμίες.

Πρέπει να περάσει το μήνυμα στους παίκτες πως πάση θυσία πρέπει να παλέψουν για τους 3 βαθμούς. Με νίκη η ομάδα μας μπαίνει σαν σφήνα και δεν απομακρύνεται από την τετράδα. Επιπρόσθετα με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει το 4 στα 4 για πρώτη φορά μετά το 2013 και αποκτά τεράστια δυναμική ενόψει συνέχειας.

Πιστεύουμε πως αυτό το παιχνίδι είναι ικανό να αλλάξει τον ρου της φετινής χρονιάς… Να μπει οριστικά τελεία στα κακώς έχοντα  της αγωνιστικής μας εικόνας της φετινής χρονιάς και πλέον να δικαιούμαστε να βλέπουμε μόνο  ψηλότερα.

Το ότι η ομάδα προέρχεται από τρεις σερί νίκες μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει στην αγωνιστική μας εικόνα. Το πρόγραμμα των αγωνιστικών στην συνέχεια μέχρι τα playoffs δεν είναι και το δυσκολότερο. Δεν ξεχνάμε επίσης και την ενίσχυση η οποία είναι επιβεβλημένη και θα έρθει.

Μπορούμε να φτιάξουμε τέτοια ομάδα που να κτυπήσει όλα τα παιχνίδια. ΌΜΩΣ το Σάββατο χρειαζόμαστε την νίκη… ΝΙΚΗ που θα φέρει ελπίδα και χαμόγελα. Που θα βάλει τέρμα στην μουρμούρα και θα κάνει τις όποιες μετέπειτα κινήσεις να έχουν ουσία. Διότι για να δέσει η ενίσχυση με το υπάρχον ρόστερ πρέπει να υπάρχει ηρεμία, αγωνιστική σταθερότητα και ψυχολογία νικητή.

Εμείς πιστεύουμε στους παίκτες. Μένει να το πιστέψουν και αυτοί…  

Autoremarketing

Bet on Alfa