ΑρχικήDaily NewsΜετά τον Ρούνιε, ο Χαφέζ;

Μετά τον Ρούνιε, ο Χαφέζ;

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας της Ομόνοιας με τον Ιβάν Ρούνιε. Αυτό ίσως γίνει ακόμη και σήμερα, αφού απομένουν κάποια διαδικαστικά για να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.
Ο μάνατζερ του Κροάτη αμυντικού βρίσκεται στην Κύπρο με στόχο να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ο Μιλόγεβιτς ζήτησε από την διοίκηση την παραμονή του Ρούνιε και θα υλοποιηθεί η επιθυμία του. Ο Σέρβος πιστεύει στον 25χρονο αμυντικό και αναμένει πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη για τον ποδοσφαιριστή με το τριφύλλι στο στήθος.
Την ίδια ώρα, φαίνεται να προκύπτουν θετικές εξελίξεις με τον Καρίμ Χαφέζ. Ο 19χρονος Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, ο καλύτερος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, ενδέχεται να συνεχίσει και την σεζόν 2016-17 στην Ομόνοια. Ο εκπρόσωπός του είναι ικανοποιημένος από την πορεία του Χαφέζ, όπως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στην Ομόνοια. Γι’ αυτό και βλέπει θετικά την παραμονή του στην ομάδα. Μάλιστα, προτίθεται να επιχειρήσει την ανανέωση της συνεργασίας τους πολύ πιο πριν, κάτι που εννοείται πως βλέπει θετικά η Ομόνοια αφού ο Αιγύπτιος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.
Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Χαφέζ επιθυμεί όπως παραχωρήσει και πάλι με υποσχετική κι άλλο ποδοσφαιριστή. Εφόσον προκύψει μια τέτοια εξέλιξη κρίνεται θετική για την Ομόνοια αφού θα διατηρήσει και για την επόμενη σεζόν ένα εξαιρετικό παίκτη όπως είναι ο Χαφέζ, ενώ ενδέχεται να έχει στο ρόστερ της άλλο ένα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.
Για να δούμε.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa