ΑρχικήDaily NewsH ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε μαχαίρια κατά του ΡΙΚ και Αριστοδήμου

H ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε μαχαίρια κατά του ΡΙΚ και Αριστοδήμου

Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο καταγγέλει τον κον Σάββα Αριστοδήμου, Υπεύθυνο Αθλητικού Τμήματος του ΡΙΚ, για σχόλια και αναρτήσεις τα οποία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τον Αύγουστο του 2015 και τα οποία περιέχουν δυσφημιστικές και/ή συκοφαντικές αναφορές για το Σωματείο μας.
Επίσης η ΟΜΟΝΟΙΑ καταγγέλει το κρατικό κανάλι για μη κάλυψη της χθεσινής δημοσιογραφικής διάσκεψης, που αφορούσε την κυκλοφορία του αναψυκτικού “ΟΜΟΝΟΙΑ Cola”
“Το Σωματείο μας ενημερώνει ότι μέσω του δικηγορικού γραφείου Ανδρέας Σ. Πασιουρτίδης Δ.Ε.Π.Ε., έχει αποστείλει προειδοποιητική επιστολή στον κ. Σάββα Αριστοδήμου, Υπεύθυνο Αθλητικού Τμήματος του ΡΙΚ, αναφορικά με σχόλια και αναρτήσεις τα οποία ο τελευταίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τον Αύγουστο του 2015 και τα οποία κατά τη γνώμη μας περιέχουν δυσφημιστικές και/ή συκοφαντικές αναφορές για το Σωματείο μας.
Περαιτέρω, το Σωματείο μας επιθυμεί να αναφέρει πως το ΡΙΚ δεν κάλυψε τη χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη, που αφορούσε την κυκλοφορία του αναψυκτικού “ΟΜΟΝΟΙΑ Cola”, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς.  Ελπίζουμε η απουσία του ΡΙΚ, να μην αποτελεί εκδικητική ενέργεια του κ. Σάββα Αριστοδήμου.
Στο παρόν δημοσίευμα παρουσιάζεται αυτούσια η επιστολή που αποστάλθηκε  στον κ. Σάββα Αριστοδήμου.”

1 2 3

Autoremarketing

Bet on Alfa