ΑρχικήDaily NewsΗ πρόκληση ευκαιρία τους

Η πρόκληση ευκαιρία τους

Με επτά απουσίες θα πάει η Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το Σάββατο για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, ενώ αποτελεί ερωτηματικό αν ο Μιλόγεβιτς θα εμπιστευθεί άλλους τρεις που έδειξε να μην υπολογίζει και «φωτογράφισε» την έξοδό τους.
Ακόμη κι έτσι, αυτό που δηλώνουν στην ομάδα είναι πως θα κάνουν αυτό που επιβάλλει η ιστορία και η φανέλα της Ομόνοιας, να παίξουν για τη νίκη. Θα ψάξουν την τέταρτη σερί επιτυχία όσο δύσκολο κι αν φαντάζει, δίνοντας συνέχεια στην αντεπίθεση.
Το ντέρμπι – πρόκληση με την Ανόρθωση αποτελεί και την ευκαιρία για ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα να στείλουν μήνυμα στον προπονητή τους. Είναι ένα στοιχείο στο οποίο ποντάρει ο Μιλόγεβιτς για να αποδράσει η Ομόνοια με το «διπλό».
Η Ομόνοια ενδέχεται να παρουσιαστεί με αρκετούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Παναγή, Οικονομίδης, Δημητρίου, Φυλακτού και Ρουσιάς, συγκεντρώνουν αυξημένες πιθανότητες να είναι στην ενδεκάδα. Και σε τέτοια ματς μετρά πολύ το πάθος και ιδιαίτερα σε μια δύσκολη έδρα το κυπριακό στοιχείο μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.
Αν και υπολείπονται τρεις προπονήσεις η Ομόνοια ενδέχεται να παρουσιαστεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την εξής ενδεκάδα: Παναγή, Δημητρίου, Ρούνιε, Ρομαρίκ, Μαργκάσα, Φυλακτού, Ράμος, Οικονομίδης, Σκέμπρι, Κιρμ, Ρουσιάς.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa