ΑρχικήDaily NewsΤι πραγματικά ήθελε να πει ο "ποιητής";

Τι πραγματικά ήθελε να πει ο “ποιητής”;

Είπε πολλά ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης χθες στην συνάντηση με τους διαιτητές.

Bet on Alfa

Η “ομάδα γλωσσολόγων” του ΟΜΟΝΟΙΑ24 είναι σε θέση να σας μεταφέρει τι πραγματικά ήθελε να πει. Βασικά ο καθένας μας αν έχει απλά στοιχειώδη μνήμη, μπορεί να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του “Βασιλιά”.

Τι είπε: «Ως ομοσπονδία είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι με την κατάσταση που βρίσκεται η διαιτησία μας, ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές.”

Τι ήθελε να πει: «Ως ομοσπονδία είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι με την κατάσταση που βρίσκεται η διαιτησία μας, ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές. κατά τις οποίες η ομάδα στην οποία είμαι μέτοχος πάει από το κακό στο χειρότερο, αλλά επίσης και οι άλλοι 2 που εν που πάνω μας, με κάποια ευνοϊκά σφυρίγματα, κρατιούνται ψηλά” 

Τι είπε: Όμως είναι η πρώτη φορά που δεν βρίσκω κανένα δικαιολογητικό στους διαιτητές μας.”

Τι ήθελε να πει: “Σε προηγούμενα χρόνια όσο κακή διαιτησία και να γινόταν σε οποιοδήποτε παιχνίδι ευνοούσε αυτούς που θέλαμε μόνο, τωρά με ποια δικαιολογία εν σφυρούν σωστά; ”

Τι είπε: “Oυδείς θα πρέπει να αισθάνεται βέβαιος, είτε για τη θέση του ως διεθνής είτε στην πρώτη κατηγορία»

Τι ήθελε να πει: “Oυδείς θα πρέπει να αισθάνεται βέβαιος, είτε για τη θέση του ως διεθνής είτε στην πρώτη κατηγορία, ακούεις ρε Νικολαίδη;»

Τι είπε: “Νομίζω ότι η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, η έλλειψη ικανοτήτων σε κάποιους από αυτούς, έχει φανεί στο γήπεδο με το χειρότερο τρόπο.”

Τι ήθελε να πει: Νομίζω ότι η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, η έλλειψη ικανοτήτων σε κάποιους από αυτούς, έχει φανεί στο γήπεδο με το χειρότερο τρόπο. Ναι με το χειρότερο τρόπο καθώς είναι αδιανόητο να ευνοείται η ΟΜΟΝΟΙΑ επειδή ο επόπτης μάσιεται να βουρήσει ακόμα για να φτάσει στην ίδια ευθεία με την φάση του γκολ του Ασίς “.

Τι είπε: Ως εδώ και μη παρέκει. Αν συνεχιστούν τα διαιτητικά λάθη, της μορφής που βλέπουμε εμείς κι όχι ο κάθε παράγοντας, κάποιοι θα πρέπει να αποχαιρετήσουν την πρώτη κατηγορία.” 

Τι ήθελε να πει: “Ως εδώ και μη παρέκει. Αν συνεχιστούν τα διαιτητικά λάθη, της μορφής που βλέπουμε εμείς κι όχι ο κάθε παράγοντας, εκτός ο Πρόδρομος, κάποιοι θα πρέπει να αποχαιρετήσουν την πρώτη κατηγορία. Κάμετε ήντα που εν να κάμετε διότι άπαξ τζαι εχάσαμε το Champions League φέτος εφάμεντην” 

Τι είπε: Για πρώτη φορά υπάρχει τόσο μεγάλη αλλοίωση στη βαθμολογία λόγω διαιτητικών λαθών. Κι αυτό δεν πρόκειται να συνεχίσει.”

Τι ήθελε να πει: Για πρώτη φορά υπάρχει τόσο μεγάλη αλλοίωση στη βαθμολογία λόγω διαιτητικών λαθών. Μόνο με αλλοίωση μπορεί το Αποέλ να τερματίζει τρίτο τον πρώτο γύρο.”

Τι είπε: Είδαμε διαιτητικά λάθη που ήτανε απανωτά και από ανθρώπους που εμπιστευόμασταν ότι θα μπορούσαν να βγάλουν τα παιχνίδια που ορίστηκαν. Δυστυχώς, για κάποιους λόγους, δεν είχαμε αυτό που θέλαμε να είχαμε σε συνέχεια των πρώτων εννέα αγωνιστικών του πρωταθλήματος. “

Τι ήθελε να πει:  Είδαμε διαιτητικά λάθη που ήτανε απανωτά και από ανθρώπους που εμπιστευόμασταν ότι θα μπορούσαν να βγάλουν τα παιχνίδια που ορίστηκαν. Είναι δυνατόν να βάλω Νικολαίδη στο Αποέλ – Άεκ και να χάνω; Ούτε να σκεφτεί ότι το 99 ήταν μες τους πορτοκαλί τζαι εκράταν τζαι επικίνδυνα αντικείμενα.  Δυστυχώς, για κάποιους λόγους, δεν είχαμε αυτό που θέλαμε να είχαμε σε συνέχεια των πρώτων εννέα αγωνιστικών του πρωταθλήματος.Τες πρώτες 9 αγωνιστικές το Αποέλ δεν έχασε ποτέ. Στην 10η αγωνιστική αντί να ρέξουμε πάνω που την ΟΜΟΝΟΙΑ εφέραμε Χ, επειδή ο Μασιάς εν ανίδεος. Στην 11η αγωνιστική ακόμα χειρότερα. Εφάμεντες για πρώτη φορά που την Ανόρθωση με τον Τράττο να διά 2 πέναλτυ της Ανό και μάλιστα το ένα να είναι με υπόδειξη του άλλου διεθνή διαιτητή Βασίλη Δημητρίου και να μεν διά πέναλτι πάνω στον Πιέρο μετά.” 

ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ , που είπε και ο “Βασιλιάς”!

Autoremarketing

Bet on Alfa