ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε 4-2-3-1 και Εζέ στο "Παπαδόπουλος"

Με 4-2-3-1 και Εζέ στο “Παπαδόπουλος”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέραν της Ανόρθωσης καλείται σήμερα να κερδίσει και τις πολλές απουσίες που έχει, σ’ έναν αγώνα πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία της στο πρωτάθλημα.

Bet on Alfa

Ως γνωστόν οι Μπαντιμπαγκά, Ασίς, Μπεμπέ, Χαφέζ και Σιέριταν είναι τμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο σημερινό παιχνιδι, ο Γκουλόν έχει γαστεντερίτιδα, ενώ ο Λομπτζιανίτσε αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας.

Με αυτά τα δεδομένα ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς το ποιο πιθανό θα παρατάξει την ομάδα μας επιλέγοντας τον Παναγή κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Δημητρίου, Ρουνιέ, Ρομαρίκ και Μαργκάσα.

Στο κέντρο ο σέρβος προπονητής δεν έχει πολλές επιλογές, έτσι οι Οικονομίδης και Φυλακτού, θα κληθούν να βγάλουν πέρα μια πολύ δύσκολη αποστολή. Στα άκρα της επίθεσης χωρίς και εκεί να υπάρχουν άλλες επιλογές  θα αγωνιστούν οι Ράμος δεξιά και Εζέ αριστερά.

Ο Σκέμπρι θα αναλάβει τον ρόλο του σέντερ φορ ένω λίγο πιο πίσω του θα αγωνιστεί ο Άντρζ Κίρμ. Όσον αφορά τον Ρουσιά ο Σέρβος προπονητής θα προτιμήσει να τον κρατήσει στον πάγκο έτσι ώστε να έχει μια καλή επιλογή για αλλαγή στην εξέλιξη του αγώνα!

Με ένα σχηματισμό 4-2-3-1 η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χτυπήσει στην κόντρα τον σημερινό αγώνα με την ελπίδα ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα βγάλουν το 100% των δυνάμεων τους για να καταφέρουν να φύγουν από το “Αντώνης Παπαδόπουλος” με βαθμολογικό όφελος!

Autoremarketing

Bet on Alfa