ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι προϋποθέσεις για τον στόχο της Ευρώπης

Οι προϋποθέσεις για τον στόχο της Ευρώπης

Η διαφορά της Ομόνοιας από την κορυφή, μετά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής, έχει αυξηθεί στους 12 βαθμούς. Ωστόσο, στόχος της Ομόνοιας όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, δεν είναι ο τίτλος αλλά η έξοδος στην Ευρώπη. Γιατί όποιος πιστεύει το αντίθετο σίγουρα ονειροβατεί και δεν ζει στην πραγματικότητα ή δεν θέλει να το αποδεχθεί.
Για να μπορέσει η Ομόνοια να διεκδικήσει μέχρι τέλους την έξοδό της στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος, έχει πολλά να κάνει στη συνέχεια. Θα χρειαστεί η αγωνιστική υπέρβαση, ώστε να καλύψει βαθμολογικά το χαμένο έδαφος.
Πέρα από το να ανεβάσει την απόδοσή της, κάτι που φαντάζει αναγκαίο και επιβεβλημένο, θα πρέπει να ενισχυθεί ουσιαστικά και άμεσα.
Οι μετεγγραφές θα πρέπει να προσδώσουν στοιχεία που λείπουν από την ομάδα, να κάνουν την διαφορά. Οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν με την «πρώτη» και όχι να τους περιμένει ο προπονητής να ετοιμαστούν, όπως έγινε το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμο έδαφος.
Ακόμη, ο Μιλόγεβιτς έχει πολλή δουλειά για να παρουσιάσει την ομάδα που θέλει να βλέπει ο μέσος Ομονοιάτης. Γιατί, μπορεί ο βαθμός να κρίνεται σημαντικός απέναντι στην Ανόρθωση, όμως η εμφάνιση ήταν απογοητευτική.
Κι αν στην προκειμένη περίπτωση υπήρχε το δικαιολογητικό για τις μαζεμένες απουσίες, απ’ εδώ και στο εξής τέτοιες εμφανίσεις δεν θα είναι αποδεκτές. Άλλωστε, η φιλοσοφία της Ομόνοιας είναι να παίζει επιθετικό, ελκυστικό ποδόσφαιρο και όχι να αμύνεται για να πάρει ισοπαλία.
Η έξοδος στην Ευρώπη ή ακόμη και η κατάκτηση του κυπέλλου που είναι βασικός στόχος, απαιτούν πολλά πράγματα και η Ομόνοια θα πρέπει να τα κάνει άμεσα. Να ανεβάσει την απόδοσή της, αλλά να έχει σταθερότητα και συνέχεια. Το γεγονός ότι για τέσσερα ματς είναι αήττητη, τρεις νίκες και μια ισοπαλία, συγκαταλέγεται στα θετικά όμως ο δρόμος είναι μακρύς και θα χρειαστεί συνεχής προσπάθεια.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa