ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαρλίτος:"Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι για εμένα μία νέα αρχή, μία...

Καρλίτος:”Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι για εμένα μία νέα αρχή, μία νέα πρόκληση”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του 30χρονου διεθνούς ακραίου αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι, Καρλίτος. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Καρλίτος επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 4.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ανέφερε: “Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Γνωρίζω το Κυπριακό πρωτάθλημα και τη νέα μου ομάδα, συνεπώς θεωρώ ότι η προσαρμογή μου δεν θα είναι δύσκολη. Αγωνίστηκα τον Δεκέμβριο σε αρκετά παιχνίδια και είμαι έτοιμος να τεθώ άμεσα στη διάθεση του προπονητή μου”.
Ακολούθως, ο Καρλίτος εξέφρασε την αισιοδοξία ως προς την πορεία της ομάδας μας, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι για εμένα μία νέα αρχή, μία νέα πρόκληση. Γνωρίζω τη θέση που κατέχει σήμερα στον βαθμολογικό πίνακα, όμως είμαι αισιόδοξος πως τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν προς το καλύτερο. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να περιμένει από εμένα καθημερινή σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια”.
Autoremarketing

Bet on Alfa