ΑρχικήDaily NewsΜέσος όπως ο Καρλίτος

Μέσος όπως ο Καρλίτος

Κλειστός πρέπει να θεωρείται ο μέσος ποδοσφαιριστής που θα εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της η Ομόνοια και είναι θέμα χρόνου να προκύψει η ανακοίνωση της μετεγγραφής.
Το όνομα του ποδοσφαιριστή για την ώρα κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομόνοια συμφώνησε σε όλα με τον εκλεκτό για την μεσαία γραμμή, έδωσαν και τα χέρια, απομένει όμως να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, λόγος που καθυστερεί και την ανακοίνωση.
Καταβάλλει προσπάθεια να πάρει την ελευθέρα του, ώστε να ανοίξει ο δρόμος ένταξής του στην Ομόνοια. Αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί πότε θα γίνει, όμως ο Μιλόγεβιτς αναμένει πως θα είναι το συντομότερο για να ενταχθεί στην ομάδα και να τεθεί στην διάθεσή του.
Η περίπτωση του μέσου ποδοσφαιριστή μοιάζει με αυτή του Καρλίτος, αφού και ο 30χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είχε συμφωνήσει με την Ομόνοια και μετά από προσπάθεια που κατέβαλε ο εκπρόσωπός του έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή και φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.
Πάντως, για τον Καρλίτος, όπως ενημέρωσε σήμερα η ΚΟΠ, ζ
ητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ελλάδας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του για λογαριασμό της Ομόνοιας. Στο σωματείο αναμένουν πως αυτό θα γίνει μέχρι το μεσημέρι ώστε ο ποδοσφαιριστής να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα με την Αγία Νάπα.
Όσο αφορά στην προσπάθεια απόκτησης κεντρικού αμυντικού, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που αξιολογήθηκαν και γίνονται ενέργειες για να αποκτηθεί άμεσα κάποιος από τους ποδοσφαιριστές που είναι στην μικρή λίστα του προπονητή.
Ένα από τα ονόματα είναι και του Αλεξάντερ Αλεξαντρόφ, του 29χρονου Βούλγαρου εν  ενεργεία διεθνή που έμεινε ελεύθερος από την Λουντογκόρετς και είναι σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Για τον ποδοσφαιριστή έχουν επιδείξει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa