ΑρχικήDaily News5 επιστροφές... και μία προσθήκη!

5 επιστροφές… και μία προσθήκη!

Η ομάδα μας θα παρατακτεί σχεδόν πλήρης στον αυριανό αγώνα κόντρα στην Αγ. Νάπα. Επιστρέφουν οι Ασσίς, Μπεμπέ, Σιέρινταν και Χαφέζ που ήταν τιμωρημένοι λόγω απαγορευτικού αριθμού καρτών αλλά επίσης επιστρέφει και ο Ζίγκι Μπατιμπαγκά που εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για απρεπή συμπεριφορά.

Bet on Alfa

Όλοι τους διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα και επιτέλους λύνονται κάπως τα χέρια του προπονητή μας σε σχέση με το υλικό που είχε να διαχειριστεί στον αγώνα Πρωταθλήματος κόντρα στη Ανόρθωση.   

Παρ όλες τις επιστροφές αλλά και τον χαμηλό βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού του Σαββάτου, η ομάδα μας δεν έχει την πολυτέλεια υποτίμησης ή  αγωνιστικής χαλάρωσης καθώς φέτος ειδικά σκοντάψαμε σε πολλές ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα μέσα στο ΓΣΠ.

Το νέο απόκτημα, ο Καρλίτος, σήμερα εγγράφεται στην ΚΟΠ και μπορεί και αυτός να υπολογίζεται από τον Μιλόγεβιτς για τον αυριανό αγώνα καθώς βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα.  Αν όλα πηγαίνουν καλά, τότε αύριο ίσως να του δοθεί αγωνιστικός χρόνος και του Καρλίτος.

Autoremarketing

Bet on Alfa