ΑρχικήDaily NewsΈνα γκολ και γρήγορα

Ένα γκολ και γρήγορα

Το απόλυτο φαβορί είναι η Ομόνοια απέναντι στην Αγία Νάπα και καλείται να το επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου του ΓΣΠ το απόγευμα (17:00). Καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό της είναι, ενώ βρίσκεται και στα καλύτερά της. Έχει δυναμική από το αήττητο σερί πέντε αγώνων, οι ποδοσφαιριστές έχουν αυτοπεποίθηση. Τι απομένει; Να παίξουν μπάλα αξιώσεων, να είναι δημιουργικοί και αποτελεσματικοί.
Ο σεβασμός είναι απαραίτητος απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο, έχοντας και παράδειγμα προς αποφυγήν το περσινό στραπάτσο από τη σημερινή αντίπαλό μας, όμως αν δεν μπορέσει να κερδίσει την ουραγό Αγία Νάπα που δεν έχει νίκη σε 17 ματς, τότε είναι άξια της τύχης της.
Η Ομόνοια παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, όμως θέλει ακόμη δουλειά για να φθάσει στα επίπεδα που όλοι επιθυμούν στην ομάδα. Ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά θα πρέπει να προσθέσει φαντασία, να δημιουργεί με μεγαλύτερη ευκαιρία και να σκοράρει πιο εύκολα.
Το σημερινό παιχνίδι αναμένεται πανομοιότυπο με αυτό που προηγήθηκε με τον Εθνικό. Η ομάδα μας, θα έχει να αντιμετωπίσει κλειστή άμυνα και θα χρειαστεί κίνηση, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, ατομικές προσπάθειες με διεισδύσεις και σωστές μπαλιές. Εφόσον η μπάλα φθάσει ορθόδοξα εντός της αντίπαλης περιοχής, εκεί είναι δουλειά των επιθετικών να την σπρώξουν στα δίκτυα.
Στο ματς με τον Εθνικό, η Ομόνοια δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο και σήμερα θα πρέπει να πάει πιο διαβασμένη και αποφασιστική από το ξεκίνημα του αγώνα. Ένα γκολ και γρήγορα, πρέπει να είναι το σύνθημα στην Ομόνοια, αφού με αυτό τον τρόπο θα υποχρεώσει σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον τον αντίπαλό της να βγει από το καβούκι του.
Όσον αφορά στις επιλογές του Μιλόγεβιτς για το αρχικό σχήμα, ο Καρλίτος συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να κάνει ντεμπούτο και να είναι στους πρώτους ένδεκα. Παναγή και Χαφέζ αναμένεται να επανέλθουν αντί των Γιωργαλλίδη και Φυλακτού, με τον Μαργκάσα να μετακινείται από το αριστερό άκρο της άμυνας που άρχισε με τον Εθνικό, στη μεσαία γραμμή. Από τη στιγμή που ο Κιρμ δεν είναι στην αποστολή λόγω προβλήματος που αποκόμισε στην χθεσινή προπόνηση, ο Μπαντιμπάνγκα θα διατηρηθεί στην ενδεκάδα.
Εκτός απροόπτου, λοιπόν, το αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τους Παναγή, Καρλίτος, Ρούνιε, Ρομαρίκ, Χαφέζ, Οικονομίδη, Μαργκάσα, Ασίς, Μπαντιμπάνγκα, Σέρινταν, Σκέμπρι.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa