ΑρχικήDaily NewsΚαμπράλ στην έξοδο... Αντράντε στην είσοδο!

Καμπράλ στην έξοδο… Αντράντε στην είσοδο!

Η εβδομάδα που θα εισέλθουμε από αύριο αναμένεται να φέρει ανακοινώσεις μετεγγραφών και εκτός απροόπτου να συμπληρωθεί το ρόστερ.
Συγκεκριμένα, μετά τον Γκουλόν αναμένεται να αποχωρήσει και ο Καμπράλ, ανοίγοντας άλλη μια θέση για μετεγγραφή αφού θα είναι ο τέταρτος που θα αποχωρήσει. Θυμίζουμε ότι είδαν την πόρτα εξόδου και οι Μεντί, Λομπζιανίντζε.

Bet on Alfa


Παράλληλα, θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Φαϊσέλ Κασμί που βρίσκεται από χθες στην Κύπρο και πήρε μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα αφού ήταν στο ΓΣΠ. Ο λόγος που ακόμη δεν ανακοινώθηκε ακόμη η μετεγγραφή είναι γιατί δεν ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις κάτι που θα γίνει αύριο το πρωί.

Τον Κασμί θα ακολουθήσουν άλλες δυο κινήσεις…

Πληροφορίες φέρουν τον ανασταλτικό μέσο να είναι συμφωνημένος και είναι σε διαδικασία να ελευθερωθεί από την ομάδα του. Αρχές της βδομάδες έπονται εξελίξεις. Επίσης, και κεντρικός αμυντικός είναι κοντά.

Ο Αντράντε ενδιαφέρει την Ομόνοια, έγινε επαφή μαζί του, ωστόσο για να ντυθεί και πάλι στα πράσινα θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, η Ομόνοια δεν είναι σε θέση να πληρώσει για να τον αποκτήσει. Ο Πορτογάλος, λοιπόν, είναι στους υποψήφιους για το κέντρο της άμυνας. Το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο και αυτό μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Ο Αντράντε θέλει επιστροφή στο Ηλίας Πούλλος, μένει μόνο να θέλει και η ΑΕΛ. 


Η Ομόνοια αν καταφέρει και ολοκληρώσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας τις μετεγγραφές της και φθάσουν τα πιστοποιητικά εγγραφής των παικτών, τότε θα πάει ενισχυμένη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Η ομάδα μας αγνοεί τη νίκη σε ντέρμπι και θα την ψάξει στο προσεχές, στο Τσίρειο. Τώρα που είναι στα καλύτερά της, είναι η ευκαιρία της.

Autoremarketing

Bet on Alfa