ΑρχικήDaily NewsΤην αλλάζει αργά και σταθερά

Την αλλάζει αργά και σταθερά

Δεν έπαιξε την σουπερ μπάλα χτες η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ούτε μπορεί να πανηγυρίζει για μεγάλο επίτευγμα. Έδειξε όμως ξεκάθαρα για ακόμα μια φορά, βελτιωμένη εικόνα.

Bet on Alfa

Εντάξει, σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια αποδεκατισμένη Αγία Νάπα, στην έδρα σου, δεν μπορείς να λες πολλά πολλά. Ούτε όμως να παραγνωρίζεις την συνολική εικόνα της ομάδας.

Από το πρώτο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ δούλεψε ως σύνολο. Οι γραμμές είχαν συνοχή, υπήρχε αλληλοκάλυψη, η ομάδα αμυνόταν στο μισό γήπεδο όταν ο αντίπαλος είχε την μπάλα και γενικά είχε ισορροπία στο παιχνίδι της. Επιπρόσθετα η μπάλα κυκλοφόρησε, ο άξονας ήταν δημιουργικός με τον Μαργκάσα να κάνει την βρώμικη δουλειά και τον Μπεμπέ να δημιουργεί, και το παιχνίδι μοιραζόταν σωστά, παρά το γεγονός ότι τα άκρα της ομάδας υστέρησαν (ιδιαίτερα οι Μπατιμπαγκά και Σιέρινταν το δεύτερο ημίχρονο).

Από την άλλη δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας η μέτρια εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα ήταν φλύαρη επιθετικά και δεν σημειώθηκαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στην εστία του Κίττου. Μάλιστα από το 70’ και μετά, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε να χάνει την συνοχή και την συγκέντρωση της με αργές επιστροφές και ανισορροπία στις γραμμές. Αυτό αποκαταστάθηκε εν πολλοίς με την είσοδο του Φυλακτού στην θέση του Μπατιμπαγκά. Ο νεαρός Κύπριος ισορρόπησε την ομάδα στον άξονα, ο Μπεμπέ ανέβηκε πιο ψηλά και ο Ασίς σε ελεύθερο ρόλο κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου.

Τα δύο γκολ του Σκέμπρι, στα τελευταία στάδια του αγώνα, επιβεβαιώνουν και την ουσιαστική βελτίωση της ομάδας, μετά τις αλλαγές. Όπως και η βαθμολογία, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει 13 βαθμούς τους πρώτους πέντε αγώνες του Β’ γύρου σε αντίθεση με 8 τον Α’ γύρο…

Στο προσκήνιο πλέον έχουμε τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Εκεί που πραγματικά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει εξετάσεις. Ο Μιλόγιεβιτς καλείται να αποδείξει πόσο μπροστά μπορεί να πάρει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πλέον και τα αποδυτήρια έχουν υγεία, μετά τις αποχωρήσεις Λομπιανίτζε, Γκουλόν και μπορεί απερίσπαστος να συνεχίσει το έργο του. Θεωρητικά η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κερδίσει στο Τσίρειο τον Απόλλωνα, κάνοντας όχι απλά βήματα προς τα εμπρός αλλά ένα τεράστιο άλμα. Στην πράξη λοιπόν καλείται να κάνει το τέλειο παιχνίδι, με σωστή τακτική και καλή λειτουργία των γραμμών της. Αν τα καταφέρει σε αυτή την δύσκολη αποστολή, τα κέρδη θα είναι τεράστια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αποκτήσει την δυναμική που χρειάζεται για το μεγάλο comeback!

Autoremarketing

Bet on Alfa