ΑρχικήDaily NewsΑνακοινώνει Κασμί, αναμένει Αντράντε

Ανακοινώνει Κασμί, αναμένει Αντράντε

Έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του Φαϊσέλ Κασμί είναι η Ομόνοια. Ο 20χρονος Βέλγος μέσος πέρασε μέρος των ιατρικών εξετάσεων το Σάββατο, θα τις ολοκληρώσει σήμερα το πρωί και λογικά μέχρι το μεσημέρι θα προκύψει το επίσημο φιρμάνι.
Ο Κασμί έχει υπογράψει συμβόλαιο για έξι μήνες αφού θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από τη Λιρς και εφόσον οι εξετάσεις είναι «καθαρές» θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία. Ο νεαρός μέσος θεωρείται πολύ καλό ταλέντο και στην Ομόνοια πιστεύουν που θα εντάξουν στο ρόστερ τους άλλο ένα ποδοσφαιριστή όπως ο Καρίμ Χαφέζ.
Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται πως θα σταλθεί το διεθνές πιστοποιητικό του από την Ομοσπονδία του Βελγίου και θα εγγραφεί έγκαιρα στην ΚΟΠ, ώστε να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.
Την ίδια ώρα στην Ομόνοια αναμένουν τις εξελίξεις στην ΑΕΛ με τον Αντράντε. Ο Πορτογάλος αμυντικός ζήτησε να φύγει από την ομάδα της Λεμεσού και εντός της ημέρας θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους.
Εφόσον καταλήξουν σε συμφωνία και λυθεί η συνεργασία τους, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του Αντράντε στην Ομόνοια. Ως γνωστόν, ο 34χρονος στόπερ αγωνίστηκε στην ομάδα μας την διετία 2012-14.
Ο Μιλόγεβιτς προτιμά να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας τον Αντράντε, ένα γνώριμο ποδοσφαιριστή που και ο ίδιος γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στην Ομόνοια, παρά να ρισκάρει με την απόκτηση ποδοσφαιριστή που πρώτη φορά θα αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα. Άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι, ο Πορτογάλος είχε πολλές συμμετοχές με την ΑΕΛ και είναι απόλυτα έτοιμος. Αν αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Απόλλωνα αφού συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.
Ακόμη, στην Ομόνοια είναι σε αναμονή των ενεργειών που κάνει ο μέσος ποδοσφαιριστής με τον οποίο υπάρχει συμφωνία, για να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του. Εξελίξεις αναμένοντας προσεχώς και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, η Ομόνοια ίσως να ολοκληρώσει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της εντός της εβδομάδας.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa