ΑρχικήDaily NewsΕπίσημο φιρμάνι για Κασμί (Ανακοίνωση ΔΣ)

Επίσημο φιρμάνι για Κασμί (Ανακοίνωση ΔΣ)

Πιο κάτω η ανακοίνωση του σωματείου για την μετακίνηση του Φαϊσέλ Κασμί από την Λιρς Βελγίου στην ΟΜΟΝΟΙΑ (από επίσημη ιστοσελίδα σωματείου):
“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη Λιρς Βελγίου, για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού για ενάμιση χρόνο, του 20χρονου Βέλγου μέσου, Φαϊσέλ Κασμί, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει εγγραφεί στη λίστα β΄ και επέλεξε για αριθμό φανέλας το 88.
“Νιώθω χαρά και ικανοποίηση που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε έναν άλλο μεγάλο σύλλογο, όπως την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήρθα στην ομάδα για να κερδίσω τίτλους. Είναι εφικτό και θα το κυνηγήσουμε” επεσήμανε ο Φαϊσέλ Κασμί στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σχολίασε το γεγονός ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Βελγίου: “Θα έχω δίπλα μου τον Καρίμ Χαφέζ, ο οποίος είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσει στο να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό. Οι νεαροί προσαρμόζονται πιο εύκολα. Το ίδιο θα συμβεί και με εμένα. Νομίζω μία προπόνηση θα είναι αρκετή. Η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι παντού η ίδια. Από αγωνιστικής πλευράς, είμαι έτοιμος”. 
Ακολούθως, ο Φαϊσέλ Κασμί μίλησε για τις φιλοδοξίες του ως ποδοσφαιριστής: “Μου αρέσει να βάζω τον πήχη ψηλά. Πιστεύω πως εάν δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις, τότε δεν μπορείς να έχεις τα κίνητρα για να δουλεύεις καθημερινά και να βελτιώνεσαι. Είμαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου και έχω τη φιλοδοξία να πετύχω πολλά”. 
Ο Φαϊσέλ Κασμί παρακολούθησε τον αγώνα της ομάδας μας με την Αγία Νάπα: “Όλη η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία, ωστόσο μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στη μεσαία γραμμή, ο Νούνο Ασίς και ο Ρενάτο Μαργκάσα”. 
Κλείνοντας, ανέφερε ως μήνυμα για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Προτιμώ να μιλήσω στο γήπεδο. Εκεί θα δείξω τι μπορώ να προσφέρω στον σύλλογο”. 
Autoremarketing

Bet on Alfa