ΑρχικήDaily News360 λεπτά... μηδέν παθητικό!

360 λεπτά… μηδέν παθητικό!

Από τις 19 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα από την 15η αγωνιστική έχει να δεχτεί γκολ η ομάδα μας…

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα για 4 συνεχόμενους αγώνες η ομάδα μας κρατάει το μηδέν παθητικό στην εστία της και πάνω σε αυτό κτίζονται και τα όποια επιτυχή αποτελέσματα που έχει σε αυτούς τους αγώνες. Δεν μπορούμε να μην του αναγνωρίσουμε του προπονητή μας αυτή την επιτυχία αφού είναι απόρροια του γενικού πλάνου αναδιοργάνωσης της αγωνιστικής εικόνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Από την μία ναι σε μεγάλο βαθμό αυτό το αποτέλεσμα προέρχεται από το δέσιμο στο δίδυμο Ρούνιε και Ρομαρίκ στην άμυνα, όμως δεν είναι μόνο αυτό. Η ομάδα έχει δέσιμο μεταξύ των γραμμών της. Παίζει σουλουπωμένο ποδόσφαιρο με επιστροφές και καμία γραμμή δεν μένει ξεκομμένη από την άλλη. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ακόμη δεν υπάρχει μεταγραφική ενίσχυση στην άμυνα. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει μία σταθερότητα πάνω την οποία μπορεί να κτίσει επιτυχίες σε όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Ενόψει ντέρμπι το Σάββατο κόντρα στον Απόλλωνα πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα και της νίκης σε ντέρμπι. Οι ποδοσφαιριστές μας διαθέτουν την ποιότητα αλλά πλέον και την ομοιογένεια για να είναι φόβητρο σε κάθε αντίπαλο.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa