ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυμπέρασμα: Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε πάρα πολύ καλά χέρια

Συμπέρασμα: Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε πάρα πολύ καλά χέρια

Η ατάκα του προπονητή της ομάδας μας Βλάνταν Μιλόγιεβιτς «Είμαι ο καλύτερος φίλος των παικτών μου, μπορώ να γίνω όμως και ο χειρότερος τους εχθρός», ξεχώρισε από την χθεσινή παρουσία του στην εκπομπή του Στέλιου Παπαμωϋσέως ΘΥΡΑ ΣΙΓΜΑ.Ο Σέρβος προπονητής είναι λάτρης της πειθαρχίας και αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο που χρειαζόταν σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να αντιλαμβάνονται τα “θέλω” του Μιλόγιεβιτς και δείχνουν τουλάχιστον εντός γηπέδου, να σέβονται ο ένας τον άλλο, και όλοι μαζί να  σέβονται το προπονητικό τιμ της ομάδας μας. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς να εμπνεύσει την πειθαρχία στους ποδοσφαιριστές του και όχι να τους την επιβάλει, πράγμα το οποίο φαίνεται να πετυχαίνει.

Bet on Alfa

Το δεύτερο στοιχείο που κρατήσαμε από τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας είναι ότι ο Μιλόγιεβιτς κατανοεί ότι ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια πολύ δύσκολη στιγμή όμως δείχνει αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να πετύχει.Όχι μόνος του αλλά με τους συνεργάτες του στους οποίους κάνει συνεχή αναφορά.Τίποτα για τον coach δεν είναι προσωπική υπόθεση.Θέλει τα μέλη που απαρτίζουν την ομάδα ενωμένα σαν μια γροθιά και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που φαίνεται να κερδίζει. Το ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κάνουν λόγω για “πραγματική οικογένεια”, αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Τέλος κρατάμε ακόμα μια κουβέντα του προπονητή μας από την χθεσινή εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ. « Βλέπω μόνο το σήμερα και το αύριο, και ποτέ το χθες». Αν αναλύσει κάποιος την συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα. Αυτό κάναμε και εμείς και θεωρούμε ότιδηποτε. Δείχνει να πιστέυει πρώτα από όλα στον εαυτό του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύει στην δουλειά του, πιστεύει στις γνώσεις του, πιστεύει στις ικανότητες του, πιστεύει στους ποδοσφαιριστές του. Ότιδηποτε άλλο ανήκει στο παρελθόν.

Το δικό μας συμπέρασμα είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε πάρα πολύ καλά χέρια αυτή την χρονική περίοδο. Στα χέρια ενός προπονητή που δεν γνωρίζουμε αν θα καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα μας σε τίτλους, όμως είμαστε βέβαιοι ότι θα καταφέρει να της περάσει στοιχεία που της έλειψαν όλα αυτά τα χρόνια, με πιο σημαντικό από όλα την χαμένη της αυτοπεποίθηση.

Autoremarketing

Bet on Alfa