ΑρχικήDaily NewsH ευκαιρία για το άλμα!

H ευκαιρία για το άλμα!

Η ήττα του Απόλλωνα από τον Εθνικό στο Δασάκι το βράδυ της Δευτέρας, δίνει ακόμη περισσότερο χρώμα στο επικείμενο ντέρμπι της Ομόνοιας με την ομάδα της Λεμεσού στο Τσίρειο, το απόγευμα του Σαββάτου (17:00).
Η διαφορά της ομάδας μας από τους κυανόλευκους της Λεμεσού, μετά τα αποτελέσματα της 18ηςαγωνιστικής, έχει μειωθεί στους τρεις βαθμούς. Γίνεται αντιληπτό πως, με νίκη της Ομόνοιας οι δυο ομάδες θα ισοβαθμούν αλλά η Ομόνοια θα είναι από πάνω λόγω της επιτυχίας της. Το ματς που έγινε στο ΓΣΠ τελείωσε ισόπαλο (0-0) και ως γνωστόν μετρούν τα μεταξύ των ομάδων αποτελέσματα.
Η Ομόνοια, λοιπόν, έχει μια τεράστια ευκαιρία για να κάνει το βαθμολογικό άλμα. Είναι στα καλύτερά της και καλείται να το δείξει σ’ ένα ντέρμπι – πρόκληση.
Σαφώς και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, πόσω μάλλον τώρα που ο Απόλλωνας θα προέρχεται από ατυχές αποτέλεσμα. Ωστόσο, η πίεση θα είναι σ’ αυτούς και όχι σε μας.
Η Ομόνοια θα πρέπει να κάνει το παιχνίδι της, να δείξει την σταθερότητα των τελευταίων αγώνων και να στείλει το μήνυμα πως είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την προσπάθεια αναρρίχησης όσο πιο ψηλά γίνεται.
Παρόλο που υπάρχουν ακόμη μέρες μέχρι το ντέρμπι, ο Άντραζ Κιρμ είναι αμφίβολος. Μέσα από τις προπονήσεις των προσεχών ημερών θα διαφανεί αν θα προλάβει ο Σλοβένος διεθνής. Λογικά θα υπολογίζεται και ο Κασμί, ενώ ο Καρλίτος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Θα απουσιάσουν και πάλι οι Χριστοφή και Φιλιώτης.
Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα με διπλή προπόνηση, ενώ από αύριο μέχρι και την Παρασκευή θα είναι απογευματινές, με ώρα έναρξης τις 17:00 όπως και ο αγώνας του Σαββάτου.

Bet on Alfa
Autoremarketing