ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣίλβιο Μούλερ: Καμία υποτίμηση στον αντίπαλο. Θέλουμε τη μαζική...

Σίλβιο Μούλερ: Καμία υποτίμηση στον αντίπαλο. Θέλουμε τη μαζική στήριξη του κόσμου μας

Αντίπαλο που χρειάζεται προσοχή χαρακτήρισε τον Εθνικό Λατσιών ο τερματοφύλακας της ομάδας φούτσαλ, Σίλβιο Μούλερ, αναφορικά με το μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016, στο στάδιο “Ελευθερία” και θα ξεκινήσει στις 20:30.
Παράλληλα, ο Σίλβιο Μούλερ εξέφρασε την αισιοδοξία για τελική εκπλήρωση των στόχων της ομάδα, τονίζοντας πως αυτή βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, σημείωσε πως με περισσότερη συγκέντρωση θα ήταν και καλύτερη η θέση στη βαθμολογία, ενώ ζήτησε και πιο μαζική παρουσία από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Σίλβιο Μούλερ ανέφερε: “Κάθε παιχνίδι χρειάζεται προσοχή. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και στοχεύουμε τους τρεις βαθμούς. Ο αντίπαλος είναι στελεχωμένος με έμπειρους Κύπριους παίκτες και δεν σηκώνει καμία υποτίμηση. Μπορεί να κερδίσαμε με μεγάλο σκορ σε πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα, όμως το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε άλλη μία νίκη”.
Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας, σημείωσε: “Είναι γεγονός ότι η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιώνεται, γίνεται πιο δημιουργική και πιο παραγωγική. Τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα έχουν ανεβάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Επίσης, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό”.
Όσο αφορά την προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Σίλβιο Μούλερ επεσήμανε:“Πίστευα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, προτού καν ξεκινήσουμε τα επίσημα παιχνίδια. Σήμερα, εξακολουθώ να πιστεύω πως θα πετύχουμε αυτόν τον στόχο, παρά το γεγονός ότι είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή”.
Για την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας μας, υπογράμμισε: “Αναμφίβολα θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Σε κάποια παιχνίδια αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά και αδικηθήκαμε από άλλους παράγοντες. Πιστεύω, πως με περισσότερη συγκέντρωση, θα είχαμε σήμερα περισσότερους βαθμούς”.
Αναφορικά με το παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση, που ακολουθεί αυτό το πρωταθλήματος, είπε: “Τώρα στο μυαλό μας έχουμε μόνο το παιχνίδι με τον Εθνικό Λατσιών. Ακολούθως, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση. Σίγουρα είναι δύσκολη κλήρωση για εμάς, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και μέσα σε μία δύσκολη έδρα, ωστόσο εμείς θα πάμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή την πρόκριση”.
Τέλος, έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για πιο μαζική προσέλευση στους εντός έδρας αγώνες της συνέχειας: “Περιμένουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνουμε με την αγωνιστική μας συμπεριφορά, ότι αξίζουμε να απολαμβάνουμε την υποστήριξη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τους θέλουμε δίπλα μας πιο μαζικά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εθνικό”.
Autoremarketing

Bet on Alfa