ΑρχικήDaily NewsΘέλει να βάλει ένα τέλος

Θέλει να βάλει ένα τέλος

Είναι στα πάνω της, είναι στα ωραία της! Να, λοιπόν, η ευκαιρία για την Ομόνοια να φθάσε στην πρώτη της νίκη σε ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης σ’ ένα μεγάλο ματς και κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο το Σάββατο θα την ψάξει με μανία.
Σαφώς και η αποστολή δεν θα είναι εύκολη αφού απέναντί της θα έχει μια πολύ καλή ομάδα και η ήττα από τον Εθνικό δεν παρασύρει την ομάδα μας. Γνωρίζουν πως θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και το γεγονός ότι ο Απόλλων είναι «πληγωμένος» καθιστά ακόμη πιο δύσκολο το ματς.
Παράλληλα, η Ομόνοια έχει να αντιμετωπίσει και την αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Πλησιάζει τα τέσσερα χρόνια χωρίς «διπλό» με τους κυανόλευκους και θα επιδιώξει να βάλει ένας τέλος.
Από τις 25 Φεβρουαρίου του 2012 έχει να πανηγυρίσει νίκη στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα, όταν τότε συνέτριψε τον αντίπαλό της με το εντυπωσιακό 5-2.
Ακολούθησαν έξι παιχνίδια, στα οποία η Ομόνοια ηττήθηκε πέντε φορές και ένα ματς έληξε ισόπαλο. Γι’ αυτό και η Ομόνοια στο ματς του Σαββάτου θα θελήσει να βάλει ένα τέλος. Αν φθάσει στη νίκη τα οφέλη θα είναι πολλαπλά, δεν θα είναι μόνοι οι βαθμοί.
Θα ισοβαθμήσει με τον αντίπαλό της αλλά θα είναι από πάνω του, λόγω των μεταξύ τους αποτελεσμάτων (στο ΓΣΠ οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0), ενώ θα ανακτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική για τη συνέχεια.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa