ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈνας πύργος για την άμυνα (Βιογραφικό - Βίντεο)

Ένας πύργος για την άμυνα (Βιογραφικό – Βίντεο)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κροάτη αμυντικό Μαρίν Όρσουλιτς ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Νορβηγική Tromso

Bet on Alfa

Ο Μαρίν Όρσουλιτς είναι μόλις 28 χρονών και  έχει ύψος 195 cm πράγμα που δείχνει ότι μαζί με τον συμπατριώτη του Ιβάν Ρουνιέ, αλλά και τον Ρόμαρικ, μπορούν να αποτελέσουν μια πανίσχυρη αμυντική τριπλέτα, τουλάχιστον στο ψηλό παιχνίδι. Επίσης ο Κροάτης φαίνεται να γνωρίζει εξίσου καλά την θέση του αμυντικού μέσου, αφού στην παρουσία του στην CSKA αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια στην θέση αυτή.

Ο Όρσουλιτς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Κροατικής Jardan Lp, ενώ από το 2005  μέχρι το 2012 αγωνιζόταν στην Κροατική ΝK Zagreb με την οποία μετρά 105 συμμετοχές. Πέτυχε μάλιστα και 5 τέρματα.

Το 2013 μετακόμισε στο μακρινό Καζακστάν και αγωνίστηκε με τα χρώματα της Khazar Lankaran με την οποία αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια. 

Ακολούθως επέστρεψε στην Κροατία και αγωνίστηκε στην Ζadar την σεζόν 2013-2014.Ο Όρσουλιτς  αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια και πέτυχε 1 τέρμα.  

Πέρσι   αγωνιζόταν στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην CSKA Sofia. Αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια και κατάφερε να σκοράρει μάλιστα 2 φορές.

Φαίνεται ότι πρόκειται για έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας. Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως το Κροατικό και σίγουρα οι γνώσεις και η εμπειρία του θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα μας.


Autoremarketing

Bet on Alfa