ΑρχικήDaily NewsΑπόβαση στο Τσίρειο...

Απόβαση στο Τσίρειο…

Μεγάλες στιγμές, αναμένεται να ζήσει η Λεμεσός, στον μεθαυριανό αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του γηπεδούχου Απόλλωνα. H OMONOIA, θα επιδιώξει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, να αποδείξει ότι αποτελεί μια υπολογίσιμη δύναμη, ικανή να κοντράρει στα ίσα όλες τις ομάδες που την έχουν υποσκελίσει βαθμολογικά…

Bet on Alfa

Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα είναι κομβικής σημασίας για την Ομόνοια. Καθοριστικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αλλά είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο. Πρόκειται για ένα 90λεπτο στο οποίο θα διαφανεί πιο θα είναι το μέλλον της Ομόνοιας, στην προσπάθειά της για υλοποίηση του στόχους της που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Η Ομόνοια είναι στο -3 από τον επόμενο αντίπαλό της, τον οποίο αν κερδίσει θα ξεπεράσει (στην βαθμολογία) έστω και με ισοβαθμία. Πέρα από τους βαθμούς είναι και η ψυχολογία και η δυναμική. Παράλληλα θα διατηρήσει τουλάχιστον τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται, προσδοκώντας ότι θα έχουν απώλειες ώστε να τις πλησιάσει ακόμα περισσότερο.

Σε αντίθεση περίπτωση, με ενδεχόμενη αποτυχία, ο Απόλλωνας θα ξεφύγει και πάλι στο +6, ενώ εκτός απροόπτου θα ανοίξει η ψαλίδα με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα και άντε να τις φθάσεις… Η ισοπαλία θα είναι βήμα σημειωτόν. Ναι μεν θα διατηρηθεί η διαφορά από την ομάδα της Λεμεσού στους 3 βαθμούς που δεν είναι μεγάλη, όμως οι υπόλοιποι με πιθανή επιτυχία θα ξεφύγουν ακόμη περισσότερο.

Είναι λοιπόν κρίσιμο το ματς στο Τσίρειο, όμως αυτό δεν πρέπει να καταβάλει με άγχος τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Αντιθέτως, οι πρόσφατες εμφανίσεις τους πρέπει να τους οπλίσουν με πίστη και θάρρος αλλά και με ψυχολογία νικητή. Υπήρξε σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι τους τόσο σε ατομικό επίπεδο αλλά και ως ομάδα. Ας επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό και διατηρώντας το μηδέν παθητικό,  και ένα γκολ θα έλθει… Ο σημερινός Απόλλωνας, δεν αποτελεί σε καμμιά περίπτωση ομάδα φόβητρο. Έχει τις δικές του αδυναμίες και τις δικές του απουσίες (ιδιαίτερα με τον Γκιέ στα πιτς).

Σε σχέση με το τελευταίο ματς με την Αγία Νάπα, αναμένονται από μία έως και τρεις αλλαγές. Η πρώτη αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Καρλίτος να διεκδικεί με βάσιμες πιθανότητες την θέση από τον Κριστοβάο Ράμος.  Στη μεσαία γραμμή, ο Μπεμπέ έκανε πολύ καλό παιχνίδι με την Αγία Νάπα, όμως ο βαθμός δυσκολίας αλλά και η τακτική το Σάββατο θα είναι διαφορετική. Ο Οικονομίδης λοιπόν (εκτός απροόπτου) θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα αντί του Βραζιλιάνου, για να συνθέσει το ανασταλτικό δίδυμο μαζί με τον Ρενάτο Μαργκάσα. 
Όσον αφορά στην επίθεση, οι Μπαντιμπάνγκα και Σέρινταν αναμένεται να διατηρήσουν τη θέση τους στα εξτρέμ (μετά και τον τραυματισμό του Κιρμ), όχι όμως και ο Ρουσιάς στην κορυφή της επίθεσης, θέση την οποία θα πάρει εκ νέου ο Σκέμπρι.

Autoremarketing

Bet on Alfa