ΑρχικήDaily NewsΚουτσοκούμνης προς διαιτητές:"Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη"

Κουτσοκούμνης προς διαιτητές:”Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη”

Άρχισε σήμερα το πρωί στην Αγία Νάπα το ενδιάμεσο σεμινάριο διαιτησίας Α’ Κατηγορίας.

Bet on Alfa

Ο κύκλος του σεμιναρίου για τους διαιτητές και τους βοηθούς διαιτητές Α’ Κατηγορίας θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και θα ακολουθήσει σεμινάριο για τους παρατηρητές Α’ Κατηγορίας.

Τις εργασίες του ενδιάμεσου σεμιναρίου Κήρυξε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Εκφράζοντας τις ευχές του για επιτυχία του σεμιναρίου, ο Πρόεδρος μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Οι συνθήκες σήμερα είναι διαφορετικές. Είδαμε καλύτερες διαιτησίες και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή την προσπάθεια των διαιτητών μας.

Δυστυχώς αποδεικνύουμε πως αν θέλουμε μπορούμε και έτσι οι αποτυχίες είναι αδικαιολόγητες. Έχω την άποψη ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και βάζουμε όλη την ενέργεια σε αυτό, τότε θα πετύχουμε.

Η περίοδος των Χριστουγέννων θα πρέπει να θεωρηθεί ως μη γενομένη. Συνεπώς αρχίζουμε μια νέα πετυχημένη πορεία για να φτάσουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Επιτροπή Διαιτησίας και στον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά.

Μπήκαμε σε μια νέα πορεία που αποδεικνύεται ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και περιμένουμε από εσάς ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και καλύτερες παρουσίες στη δύσκολη φάση που μπαίνουν τα Πρωταθλήματα μας».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Alan Snoddy καλωσορίζοντας τους διαιτητές στο σεμινάριο, τους κάλεσε να δώσουν τη δέουσα προσοχή στις εργασίες του σεμιναρίου και να κοιτάξουν το μέλλον αφήνοντας πίσω όλα τα αρνητικά.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου κ. Μιχάλης Αργυρού, ζήτησε από τους διαιτητές να ενεργοποιήσουν όλες τους τις δυνάμεις για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος με στόχο να ανέβει περισσότερο το επίπεδο της διαιτησίας μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa