ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦλορέσκου ο τρίτος;

Φλορέσκου ο τρίτος;

Η περίπτωση του Γκεόργκε Φλορέσκου απασχολεί την Ομόνοια εδώ και βδομάδες, από τον Δεκέμβριο συγκεκριμένα. Ωστόσο, διαφάνηκε πως η περίπτωσή του δεν προχωρά. Εντούτοις, ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ομόνοια. Πάντως, από πλευράς διοίκησης η τακτική είναι να μην επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν ονόματα. Οπόταν, θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη για να διαφανεί εάν ο Ρουμάνος διεθνής θα αποτελέσει την τρίτη κίνηση της Ομόνοιας ή αν θα είναι τελικά άλλος ο εκλεκτός για τη μεσαία γραμμή.
Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής που το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν ήταν στην Καμπάλα, χωρίς όμως να κερδίσει θέση βασικού, προχώρησε σε δηλώσεις με τις οποίες αποκαλύπτει ότι έχει πρόταση από την Κύπρο, εννοώντας την Ομόνοια.
«Έχω μια σίγουρη πρόταση από την Κύπρο, όμως ζήτησα να μου δώσουν μια βδομάδα χρόνο. Με περιμένουν εκεί και έχω την επιλογή να πάω, όμως εξετάζω και κάποιες περιπτώσεις από τη Ρωσία και την Τουρκία, παρόλο που θα μου άρεσε να επιστρέψω στο ρουμάνικο πρωτάθλημα και να κερδίσω κάποιο τίτλο. Η Άστρα είναι μια από τις ομάδες», είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος μέσος.
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Αντράντε, η τεχνική ηγεσία αξιολογεί κάποιες άλλες περιπτώσεις και άμεσα θα πρέπει να καταλήξει στον εκλεκτό αφού είμαστε ήδη στα μισά της μετεγγραφικής περιόδου.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa