ΑρχικήDaily News«Κόφτη» και έκλεισε!

«Κόφτη» και έκλεισε!

Μετά την απόκτηση και του Μαρίν Όρσουλιτς, ο οποίος αναμένεται σήμερα στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον είναι «καθαρές» θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο το οποίο έχει ήδη στείλει υπογεγραμμένο, παίρνει σειρά ο ανασταλτικός μέσος.
Ήδη η Ομόνοια έχει προχωρήσει στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, των Καρλίτος, Κασμί και Όρσουλιτς και απομένει άλλη μια κίνηση για να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές.
Χθες, αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταρχήν συμφωνίας με τον Όρσουλιτς, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως η κίνηση αυτή θα αλλάξει το πλάνο του προπονητή και αντί για μεσοαμυντικό θα κινηθεί για επιθετικό. Κι αυτό γιατί ο Κροάτης αμυντικός αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια στην καριέρα του και ως «κόφτης».
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει και ο Μιλόγεβιτς παραμένει κάθετος στο αρχικό του πλάνο και θα προχωρήσει στην απόκτηση ανασταλτικού μέσου.
Μάλιστα, πληροφορίες φέρουν την Ομόνοια να μην είναι μακριά από την ανακοίνωση της τέταρτης και τελευταίας μετεγγραφής. Πρόκειται για περίπτωση που είναι προχωρημένη και είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές. Όπως και στην περίπτωση του Όρσουλιτς έτσι και σ’ αυτή, το όνομα του ποδοσφαιριστή κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa