ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΉταν καλύτερη, δεν είχε όμως το γκολ!

Ήταν καλύτερη, δεν είχε όμως το γκολ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ άφησε και σήμερα 2 βαθμούς στο Τσίρειο Στάδιο αφού εξήλθε ισόπαλη με τον Απόλλωνα χωρίς γκολ. H ομάδα του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς αν και ήταν καλύτερη και είχε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ εντούτοις δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Bet on Alfa

Καρλίτος, Σκέμπρι και Μπαντιμπάγκα έχασαν ξεκάθαρες ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ και να δώσουν τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρατάχθηκε στο παιχνίδι με τους: Παναγή, Καρλίτος, Ρομαρίκ, Ρούνιε, Χαφέζ, Φυλακτού, Μαργκάσα, Ασίς, Ράμος, Σέρινταν , Σκέμπρι .

H OMONOIA ξεκίνησε αρκετά καλά, με την ομάδα μας να χάνειτην πρώτη ευκαιρία στο 6′ όταν ο Καρλίτος έπιασε την κεφαλιά και ο Βάλε έβγαλε απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα.Στη συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν και πάλι επιθετική όμως οι τρεις λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ από τον βοηθό Καλησπέρα και η  αποβολή του Αγγελή για σκληρό φάουλ στον Σκέμπρι που δεν δόθηκαν της στέρησαν  τις ευκαιρίες της.

Από αμυντικής πλευράς η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο ημίχρονο τα πήγε εξαιρετικά και δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλο της. Στο β’ ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν και πάλι καλύτερη και   στο 77′ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον  Σκέμπρι να χάνει τεράστια ευκαιρία. Λίγα λεπτά αργότερα  η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε και πάλι καλή ευκαιρία με τον Μπαντιμπαγκά από κοντά να στέλνει την μπάλα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ γενικά είχε πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι και δικαιούταν κάτι περισσότερο από τον ένα βαθμό που πήρε. Δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή.

Autoremarketing

Bet on Alfa