ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕξαιρετική αμυντική λειτουργία,υστερεί επιθετικά

Εξαιρετική αμυντική λειτουργία,υστερεί επιθετικά

Η εποχή Μιλόγεβιτς στην ομάδα έχει φέρει κάποιες αλλαγές και η δουλειά του Σέρβου φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόουτς με το ανάλαβε τόνισε πως πρωταρχικός στόχος είναι η δημιουργία μιας συμπαγής άμυνας και γενικότερα της αμυντικής λειτουργίας. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε την ομάδα μας να δέχεται όλο και λιγότερες ευκαιρίες με αποτέλεσμα στους τελευταίους 7 αγώνες να έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Όλα αυτά είναι προϊόν της εξαιρετικής δουλειάς που γίνετε στον τομέα αυτό και πρέπει να το πιστώσουμε.

Bet on Alfa

Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα μας σχεδόν δεν κινδύνευσε καθόλου εκτός από μια κεφαλιά του Στογιάνοβιτς την οποία απέκρουσε ο Παναγή. Στον τομέα που μειονέκτησε χθες η ομάδας μας είναι πως δεν δημιούργησε τις πολλές ευκαιρίες οι οποίες θα της έδιναν την δυνατότητα να πετύχει ένα γκολ. Δεν είναι μόνο θέμα επιθετικού αλλά και περισσότερης δημιουργίας ευκαιριών είτε από τα άκρα είτε από τον άξονα. Χθες έλειψαν οι κάθετες μπαλιές του Μπεμπέ που είχε η ομάδα στο παιχνίδι με την Αγία Νάπα, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 25λεπτο πριν αποχωρήσει ο Μαρκάσα που είχαμε 2-3 οι οποίες ανακόπηκαν λανθασμένα για offside.

Συμπέρασμα είναι πως η ομάδα έχει φτιάξει μια εξαιρετική αμυντική λειτουργία η οποία δυσκολεύει τον αντίπαλο να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ, όμως δεν είναι και τόσο δημιουργική επιθετικά. Ίσως κάποιες επιστροφές όπως Χριστοφή και Κίρμ να δώσουν κάποιες λύσεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στο τεχνικό μας επιτελείο πως θα βρουν τις λύσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa