ΑρχικήDaily NewsΚίτρινος πυρετός, διαμαρτυρίες και συμπτώσεις!

Κίτρινος πυρετός, διαμαρτυρίες και συμπτώσεις!

Με 5 κίτρινες φόρτωσε την ομάδα μας ο Λεόντιος Τράττος, στο χτεσινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Bet on Alfa

Για τον Καρλίτος ήταν η πρώτη. Για τον Γιώργο Οικονομίδη η τέταρτη και χάνει το παιχνίδι με τον Ερμή στο ΓΣΠ την επόμενη αγωνιστική. Και οι δύο κάρτες ήταν σωστές, αφού ο μεν Καποβερτιανός έκανε δυνατό φάουλ, ο δε Οικονομίδης ανέκοψε υποσχόμενη επιθετική ενέργεια του αντιπάλου.

Οι Ασίς, Σιέρινταν και Χαφέζ αντίκρισαν κίτρινη για διαμαρτυρία. Και για τους τρεις ήταν η πέμπτη. Και οι τρεις είναι πλέον στο όριο, αφού με την επόμενη κάρτα που θα αντικρίσουν, θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής. Πάντως, ανεξάρτητα από την στάση που κράτησε ο διαιτητής στο παιχνίδι και οι τρεις πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί. Όχι μόνο για να μην στερήσουν τις υπηρεσίες τους από την ομάδα, αλλά γιατί είναι επιρρεπής σε κάρτες από διαμαρτυρία.

Και ένα ενδιαφέρον στατιστικό… Την προηγούμενη φορά που δέχτηκαν κάρτα (και οι τρεις), ήταν στο παιχνίδι με την Δόξα. Τις έκαναν τέσσερις και οι τρεις (σημ. τις κίτρινες κάρτες) και έχασαν το ντέρμπι στο ‘Παπαδόπουλος’ με την Ανόρθωση. Και οι τρεις πήραν την κάρτα στο παιχνίδι αυτό για διαμαρτυρία/αντιαθλητική συμπεριφορά!

Προσεχτικός πρέπει να είναι και ο Ρομαρίκ, που ναι μεν δεν πήρε κάρτα χτες, αλλά συνηθίζει να ‘εξαγριώνεται’. Πάντως ο Λούκα Στογίανοβιτς τον κτύπησε αντιαθλητικά στο κεφάλι ενώ ο Ιβοριανός ήταν στο έδαφος.

Autoremarketing

Bet on Alfa