ΑρχικήDaily NewsΟ τραυματισμός Μαργκάσα ενισχύει την ανάγκη για «κόφτη»

Ο τραυματισμός Μαργκάσα ενισχύει την ανάγκη για «κόφτη»

H αναγκαστική αλλαγή του Μαργκάσα μόλις στο 26ο λεπτό του ντέρμπι άλλαξε τα σχέδια του προπονητή, γιατί κακά τα ψέματα ο Πορτογάλος είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο στηρίζει πολλά ο Μιλόγεβιτς και το έδειξε.
Ο τρόπος που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του επιβάλλει στη συγκεκριμένη θέση ένα ποδοσφαιριστή – «σκυλί»! Να τρέχει συνεχώς, να μαρκάρει με δύναμη και πάθος, να κλέβει μπάλα και να την προωθεί. Άλλωστε, φάνηκε να επηρεάζει σε κάποιο βαθμό την Ομόνοια η αλλαγή του έμπειρου μέσου.
Σαφώς και η απουσία του Μαργκάσα το προσεχές διάστημα (έξι βδομάδες περίπου), μετά το κάταγμα κλείδας που υπέστη, αποτελεί πλήγμα για την ομάδα μας. Η αρνητική αυτή εξέλιξη ενισχύει ακόμη περισσότερο την απόφαση του Μιλόγεβιτς για την απόκτηση ανασταλτικού μέσου.
Ναι, η Ομόνοια «πονά» στο εύκολο γκολ κάτι που φάνηκε και χθες, αφού είχε τις ευκαιρίες όμως δεν τις μετουσίωσε σε γκολ. Ωστόσο, ο προπονητής είναι ο Μιλόγεβιτς και αυτός αποφασίζει. Αν θα δικαιωθεί ή όχι είναι κάτι που θα δείξει ο χρόνος. Φαίνεται να πιστεύει στον Χριστοφή και τον περιμένει πώς και πώς.
Παράλληλα, ο Σέρβος θεωρεί πως, η Ομόνοια διαθέτει επιθετικογενείς παίκτες και απομένει να έχουν υπομονή και καθαρό μυαλό να κάνουν τις ευκαιρίες, γκολ. Θα πρέπει να βοηθήσουν και παίκτες τον προπονητή, δικαιώνοντάς τον για την απόφασή του να μην πάρει επιθετικό. Αν με τις μικρομεσαίες ομάδες η Ομόνοια έχει τον τρόπο να σκοράρει, στα ντέρμπι δυσκολεύεται αφάνταστα.
Η κίνηση για τον «κόφτη», λοιπόν, θα πρέπει να γίνει άμεσα μετά τον τραυματισμό του Μαργκάσα. Τις επόμενες μια – δυο μέρες επιβάλλεται να κλείσει και αυτό το κεφάλαιο, ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί άμεσα στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa