ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠήρε λιγότερα από όσα άξιζε!

Πήρε λιγότερα από όσα άξιζε!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του χθεσινού  αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν είχε το γκολ που θα της έδινε του τρείς βαθμούς.

Bet on Alfa

Οι δύο μεγάλες φάσεις που στιγμάτισαν το παιχνίδι ήταν αυτές τον Καρλίτος στο 7′ με κεφαλιά, σε μια φάση που φαίνεται ότι Βάλε έκανε την απόκρουση μέσα από την γραμμή τέρματος, και αυτή του Σκέμπρι στο 77′, όταν μόνος μπροστά από την εστία του Βάλε έστειλε την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέραν από τον Απόλλωνα είχε να αντιμετωπίσει και την κακή διαιτησία του Λεόντιου Τράττου και του βοηθού του, Νίκου Καλησπέρα.Και οι δύο  είχαν απίστευτα κακή απόδοση, με τον κύριο Καλησπέρα να προβαίνει σε τρεις λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ (μια στον Ασίς, δύο στον Σκέμπρι), όπου οι δυο τους θα έβγαιναν φάτσα με τον Βάλε. Όσον αφορά τον Τράττο  θα έπρεπε να αποβάλει τον Αγγελή για επικίνδυνο παίξιμο απέναντι στον Σκέμπρι, τον οποίο κτύπησε στο κεφάλι. Δυστυχώς ο διεθνής διαιτητής δεν έδωσε ούτε φάουλ.

Γενικά τα όσα  έγιναν χθες αλλά και οι συνολική εξέλιξη του αγώνα υποδηλώνουν ότι  η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε πολύ λιγότερα από όσα δικαιούταν. Απέναντι σ’ ένα Απόλλωνα ο οποίος ουσιαστικά δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο και πρέπει να είναι ευχατιστημένος που έφυγε με τον ένα βαθμό από το παιχνίδι.

Όπως δηλώσε πρόσφατα ο προπονητής της ομάδας μας η φιλοσοφία του ίδιου είναι να μην κοιτάζει ποτέ το χθες, αλλά να επικετρώνεται στο σήμερα και το αύριο. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν. Να  μάθουμε από  τα λάθη και τις αδυναμίες μας και να κοιτάξουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια με Ερμή και Πάφο.

Δύο παιχνίδια που επιβάλλεται να κερδίσουμε για να πάμε στα ντέρμπι με ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ με πιο καθαρό μυαλό, αλλά κυρίως με απαιτήσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και χθες απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει τον όποιοδηποτε αντίπαλο στην όποιαδηποτε έδρα. Στο χέρι μας είναι!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa