ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈλεγχος αντι-ντόπινγκ στον Ασσίς κύριοι; Δεν ντρεπόμαστε...

Έλεγχος αντι-ντόπινγκ στον Ασσίς κύριοι; Δεν ντρεπόμαστε…

Σε αιφνίδιο έλεγχο Αντί-Ντόπινγκ προέβη χθες η Κυπριακή Αρχή Αντί-Ντόπινγκ. Από την ομάδα μας πέρασαν από έλεγχο οι Νούνο Ασσίς και Μάριος Δημητρίου.

Bet on Alfa

Θα διερωτάστε προς τι ο τίτλος του άρθρου μας.

Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.

Ο έλεγχος αντί-ντόπινγκ σε αγώνες ποδοσφαίρου (αλλά και σε όλα τα αθλήματα), γίνεται πάντα απροειδοποίητα. Δηλαδή εμφανίζονται οι αρμόδιοι λίγο πριν τον αγώνα στο στάδιο και ενημερώνουν τις ομάδες ότι θα κάνουν έλεγχο.

Ως εδώ τίποτε το αξιοπρόσεκτο.

Ο έλεγχος περιλαμβάνει 2 ποδοσφαιριστές από κάθε ομάδα.

Ο ένας ποδοσφαιριστής επιλέγεται με κλήρωση και ο άλλος στοχευμένα. Δηλαδή είναι προεπιλεγμένος από την Επιτροπή από πριν.

Χθες η Επιτροπή ενημέρωσε την ομάδα μας ότι θα έκαναν στοχευμένο έλεγχο στο Νούνο Ασσίς και στον Δημητρίου κατόπιν κλήρωσης.

Οι ποδοσφαιριστές που επιλέγονται πρέπει να μείνουν στο γήπεδο 1 με 2 ώρες μετά το τέλος του αγώνα για γίνει ο έλεγχος. Αντιλαμβάνεστε ότι μετά την ένταση του αγώνα δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα ποδοσφαιριστή να περνά από αυτή τη διαδικασία.

Τώρα θα μας πείτε που είναι το μεμπτό;

Διερωτώμαστε πραγματικά γιατί η Επιτροπή να επιλέξει τον Νούνο Ασσίς και στοχευμένο έλεγχο;

Γιατί ήρθαν σε ένα αγώνα μη καθοριστικό (με την έννοια ότι δεν ήταν play-offs ή καθοριστικό παιγνίδι) με στόχο να ελέγξουν τον Νούνο;

Τους ενόχλησε η απόδοση του στα 38 χρόνια;

Για πιο λόγο θεώρησαν ότι ο Πορτογάλλος άσσος έπρεπε να προ-επιλεχθεί και να ελεχθεί; Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό στον Ασσίς.

Δεν ζητάμε ειδική μεταχείριση για κανένα.

Όμως, να προ- επιλέγεις τον καλύτερο ξένο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα μας τα τελευταία χρόνια, να τον ταλαιπωρείς χωρίς λόγο μετά από ένα ασήμαντο αγώνα,  είναι κατά τη γνώμη μας ασέβεια.

Την ίδια ασέβεια που επέδειξαν στον Ασσίς και διαιτητές στο παρελθόν όταν δέχθηκε βάναυσα κτυπήματα από αντίπαλους.

Αντί να σεβόμαστε τέτοιους ποδοσφαιριστές που κοσμούν το πρωτάθλημα μας κάνουμε ακριβώς το αντίθετο.

Δυστυχώς.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa