ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔηλώσεις Ρουνιέ:" Έχω βελτιωθεί τα τελευταία έξι παιχνίδια"

Δηλώσεις Ρουνιέ:” Έχω βελτιωθεί τα τελευταία έξι παιχνίδια”

Ο Ιβάν Ρουνιέ μετά το τέλος του αγώνα χθες έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Prime Tel όπου ανέφερε σημαντικά πράγματα όπως που οφείλετε η βελτίωση της απόδοσης του, για το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα αλλά και για τον κόουτς. Πιο κάτω σας παραθέτουμε ένα κομμάτι από τις δηλώσεις του.

Bet on Alfa

Ερώτηση Κώστα Παπαδόπουλου:

Ιβάν πριν μερικές εβδομάδες το μέλλον σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αβέβαιο. Με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την άφιξη του νέου προπονητή έχεις πραγματοποιήσεις πολύ καλύτερες εμφανίσεις ενώ έχεις υπογράψει και νέο συμβόλαιο. Τι άλλαξε; Ήταν απλά θέμα αυτοπεποίθησης;

Απάντηση Ρουνιέ:

Στο ποδόσφαιρο η αυτοπεποίθηση είναι ο πλέον σημαντικός παράγοντας για ένα ποδοσφαιριστή.Έχω υπογράψει νέο συμβόλαιο και είμαι αρκετά ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη. Έχω βελτιωθεί τα τελευταία έξι με επτά παιχνίδια, ενώ στα τελευταία πέντε παιχνίδια νομίζω, δεν έχουμε δεχτεί γκολ! Η άμυνα μας τα πάει αρκετά καλά!Θεωρώ ότι έκανα ένα καλό β’ γύρο στο περσινό πρωτάθλημα και ότι και στην φετινή ποδοσφαιρική περίοδο ξεκίνησα αρκετά καλά. Από εκεί και πέρα, είναι φυσιολογικό στην καριέρα κάποιου ποδοσφαιριστή να υπάρχουν και κάποιες περίοδοι που δεν θα έχει καλή απόδοση. Έκανα ένα-δύο άσχημα παιχνίδια και ένα-δύο λάθη. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κατάφερα να σηκώσω κεφάλι σε σύντομο χρονικό διάστημα και να προχωρήσω μπροστά. Νοιώθω ότι από ένα σημείο και μετά έκανα πολύ καλές εμφανίσεις.”

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του είπε:

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον σύλλογο, τον προπονητή και τους συμποδοσφαιριστές μου. Ο κόσμος με στηρίζει. Μου αρέσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.”

Autoremarketing

Bet on Alfa