ΑρχικήDaily News«Κόφτης», πρόκριση και Ερμής

«Κόφτης», πρόκριση και Ερμής

Εισήλθε σε άλλη μια γεμάτη βδομάδα η Ομόνοια αφού πέρα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις εκκρεμεί και η τέταρτη μετεγγραφική κίνηση. Είναι κάτι που επείγει, ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Μιλόγεβιτς και αν είναι δυνατό να εγγραφεί και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου. Ο Σέρβος επιθυμεί την απόκτηση ανασταλτικού μέσου. Η απόφασή τους δεν αλλάζει κι ας «φωνάζει» ότι η Ομόνοια θέλει επιθετικό. Μάλιστα, ο τραυματισμός του Μαργκάσα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες περίπου, έχει κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη για «κόφτη». Εξελίξεις, πάντως, αναμένοντας σύντομα.
Την ίδια ώρα, η Ομόνοια θα συνεχίσει σήμερα την προετοιμασία της για τον μεθαυριανό επαναληπτικό αγώνα για το κύπελλο. Θα ταξιδέψει στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό έχοντας για ασπίδα το 2-0 του πρώτου αγώνα.
Καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας, η οποία θα επιδιώξει να το διαχειριστεί καλά και να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού. Καμιά υποτίμηση προς τον αντίπαλο, ο οποίος προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Η πρόκριση είναι στα πόδια της Ομόνοιας. Από το ματς στο Δασάκι θα απουσιάσουν οι Μαργκάσα, Κιρμ, Χριστοφή (που άρχισε προπονήσεις όμως θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να είναι έτοιμος από κάθε άποψη) και ο Φιλιώτης.
Μετά το ματς της Τετάρτης θα αρχίσει η ομάδα μας να σκέφτεται το επόμενο ματς πρωταθλήματος που είναι με τον Ερμή στο ΓΣΠ, το Σάββατο. Εκεί δεν θα υπολογίζεται και ο Οικονομίδης που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa