ΑρχικήDaily NewsΚύπελλο η προτεραιότητα...

Κύπελλο η προτεραιότητα…

Στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό έχει στραφεί η προσοχή τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών.

Bet on Alfa

Με όπλο την καλή παρουσία στα τελευταία παιχνίδια και έχοντας στις αποσκευές το 2-0 από το πρώτο παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να κάνει το αυτονόητο διασφαλίζοντας την παρουσία της στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο θεσμός του κυπέλλου έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Και όπως ο αντίπαλος επέλεξε να παίξει πολύ κλειστά το πρώτο παιχνίδι (εφαρμόζοντας τακτική 3-5-2) έτσι και ο Μιλόγιεβιτς, αναμένεται να εστιάσει την προσοχή του στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να πετύχει ένα γκολ, με το οποίο ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Σημειώνουμε απλά ότι αν πετύχει γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Εθνικός θα χρειαστεί τέσσερα για να περάσει…

Δεδομένο είναι ότι το παιχνίδι σε κάποια φάση θα ανοίξει… Ο Εθνικός θέλει γκολ, άρα δεν θα μπορέσει να επιμένει στην αμυντική του τακτική για με γάλο διάστημα στο παιχνίδι (αν δεν καταφέρει να μας αιφνιδιάσει νωρίς δηλαδή)… Από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα θα αναγκάσει τον αντίπαλο να πάρει ρίσκα και να ανοιχτεί περισσότερο. Μπορούμε να συμπεράνουμε με σιγουρία ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρει περισσότερες ευκαιρίες απ’ ότι στο πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ. Από την ομάδα μας εξαρτάται να τις αξιοποιήσει για να απλοποιήσει την προσπάθεια πρόκρισης.

Δεδομένης της προσπάθειας που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι πιθανόν να επιχειρηθεί ένα φρεσκάρισμα στην ομάδα. Μπεμπέ, Οικονομίδης, Ρουσιάς και Μπατιμπαγκά, πιθανότατα θα ξεκινήσουν, ενώ ο Γιωργαλλίδης θα είναι στο τέρμα, όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Ανάλογα με την έκβαση του παιχνιδιού πιθανόν να δούμε και τον Κασμί να παίρνει το βάπτισμα του πυρός.  Ο Όρσουλιτς δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, αφού δεν έχει ακόμα εγγραφεί στα μητρώα της Ομοσπονδίας. Δεδομένες επίσης οι απουσίες των Μαργκάσα, Κιρμ και Χριστοφή.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa