ΑρχικήDaily NewsΞέμεινε από κόφτες...

Ξέμεινε από κόφτες…

Μαργκάσα παροπλισμένος για περισσότερο από ένα μήνα…

Bet on Alfa

Οικονομίδης στα πιτς με τιμωρία από κίτρινες…

Φυλακτού, εξαιρετικά αμφίβολος λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα κυπέλλου με Εθνικό.

Οι τρεις μαζεμένες απουσίες ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν την βασική λύση για ανασταλτικό μέσο στον αγώνα με τον Ερμή, προβληματίζουν τον Μιλόγιεβιτς… Αυτά είχε στο μυαλό του ο προπονητής, όταν επέμενε στην απόκτηση ανασταλτικού μέσου!

Το ζήτημα είναι, ότι ο Φλορέσκου ναι μεν έχει υπογράψει, αλλά ακόμα και να καταφέρει να δηλωθεί έγκαιρα (σήμερα δηλαδή), δεν έχει κάνει ακόμα προπόνηση με την ομάδα. Τρέχα γύρευε δηλαδή…

Το πως θα προσπαθήσει να αντισταθμίσει την απουσία των τριών ποδοσφαιριστών πιο πάνω (παρόλο που υπάρχουν ελπίδες για τον Φυλακτού) είναι το μεγάλο ρίσκο του Μιλόγιεβιτς στο ματς με τον Ερμή. Υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια χρησιμοποίησης των δύο νέων ποδοσφαιριστών Κασμί και Όρσουλιτς. Σε περίπτωση χρησιμοποίησης του Μαροκινού, ο Ασίς ή ο Μπεμπέ θα επωμιστούν τον ρόλο του κόφτη, ενώ θα έχουμε τρεις κοντούς στον άξονα. Αν πάλι επιλεγεί ο Κροάτης, υπάρχει στην μέση η απουσία των δύο μηνών από την αγωνιστική δράση… Το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Ρομαρίκ στον άξονα, φαντάζει απομακρυσμένο, αφού ο προπονητής, θεωρεί την σταθερότητα στην αμυντική γραμμή, ως θεμελιώδη για την ομάδα!

Υπάρχει ένα ακόμα ενδεχόμενο… Να επιλεγεί ένα σύστημα 4-4-2, με τους ακραίους μέσους να βοηθούν στον άξονα τους Ασίς και Μπεμπέ… Ο Καϊάφας είχε κάνει κάποιες δοκιμές με αυτό το σύστημα, οι οποίες ομολογουμένως δεν ήταν και τόσο πετυχημένες. Ο Μιλόγιεβιτς από την άλλη δεν το δοκίμασε ποτέ… Λέτε;

Το καλύτερο σενάριο πάντως για τον Μιλόγιεβιτς είναι να πάρει το ιατρικό ΟΚ ο Φυλακτού και να είναι σε θέση να αγωνιστεί αύριο… Αλλιώς ο Μιλόγιεβιτς θα πάρει το όποιο ρίσκο με την ελπίδα να του βγει η απόφαση που θα πάρει.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa